23 juli 2009

Et dykk i restebunken...

Har fått i oppdrag av min far å lage noen kort han kunne ha liggende til forskjellige anledninger. Så når vi reiste på hytta på søndag tok jeg med meg boksen med resteark for å se om jeg kunne få noe ut av det. Jeg har nemlig en tendens til å ta vare på ALLE rester, for det kan jo komme til nytte en dag. Og nå var boksen så full at det var på tide å gjøre noe med det. Fikk en dag hvor jeg fikk scrappet litt. Lagde da en LO (som kommer senere) og tre kort. Helt enkle, men også helt greie...
Nå er vi hjemme fra hytta, og ute er det bare grått og trist. Så nå skal jeg ta turen ned på hobbyrommet og scrappe litt mer. Kanskje det blir flere restekort, vi får se hva som inspirerer meg når jeg kommer i gang.

Ha en flott torsdag. :)

6 kommentarer:

Lambi sa...

Hei! Så koselige kort du har laget for din far! Resteark kan man jammen meg få mye fint ut av om man bare setter seg ned og lar seg inspirere...Jeg samler også på mye rester og fikk en god idé nå om å lage opp litt kort av dem...er ikke den store kortlageren men ble litt inspirert når jeg så dine fine nå! Men først må jeg en kjapp liten tur ut...for nå er det jammen meg litt sol ute og jeg må benytte disse feriedagene til å få litt sol på kroppen også! :) Ha en fin sommerdag ute eller inne på scrapperommet! ;)

Vibeke sa...

Så flotte kort du har laget!! Kjempefine!! Lurer på hvor mange kort du egentlig kunne klart å lage med alle dine rester ;)

Marianne sa...

Rester er ikke dumt ;)
Flotte kort du har laget :)

Ha en flott dag
Marianne

UlrikaT sa...

Super flotte kort du har fått laget av resterne!
Som svar på ditt spørsmål så er stråen en overlay som jeg ikke husker navnet på..

Anne Bente sa...

wawwww så super flotte kort du har lavet der.

Line sa...

Flotte kort! Skulle også tatt en opprydding i restebunken, gitt.. *sukk*