30 januar 2009

Noe nytt å vise dere

I dag har jeg litt av hvert nytt og vise dere. Først kommer det en liten lyseblå sak. Denne LO'en er laget til ukas oppgave i Årets Designer konkurransen hos Scrapbookexpress. Oppgaven var å bruke snakkeboble (eller tankeboble). Jeg ga meg selv en tilleggsutfordring - at jeg ikke skulle sverte eller rive noen kanter. Og heller ikke bruke slike "must"ting som blomster og bling. Resultatet ble en colorblocking-lo, en teknikk man ikke ser så mye til for tiden, men som jeg synes er kjempemorsom å jobbe med. Anbefaler dere å prøve.

Arkene kommer fra Kaiser Kraft - en helt nydelig serie. Alfabetene jeg har brukt på overskriften er Tiny Alpha fra Making Memories, og Thickers poolside. Ellers har jeg brukt rubons fra Kelly Panocci og Nille. Det lille flyet kommer fra Westrim Crafts. Det kjøpte jeg i USA i 1999, men har ikke hatt hjerte til å bruke det for jeg syntes det var så søtt. Men her passet det så fint inn. Jeg måtte jo ha noe pynt når jeg ikke kunne bruke blomster eller bling. Dessuten - jeg må jo bruke noe av det jeg har slik at jeg har en unnskyldning for å kjøpe noe nytt.Den neste LO'en er fra den siste oppgaven i Scrappeligaen. Oppgaven var å bli inspirert av dette bildet, noe jeg i utgangspunktet syntes var ganske håpløst. Men etter litt tenking fant jeg ut at vi er jo fire personer i familien...
Så dette ble altså resultatet. Langt vekk fra min tradisjonelle stil. Kan vel kalles freestyle. Har brukt symaskina mye. Bladene er klippet ut av stoff og Magic Mesh, og sydd på. Stilken og blomstene til gutta er farget med kritt.... ble faktisk ganske fornøyd med resultatet. Og jammen vant jeg runden. Men det var ikke nok til at jeg gikk videre til finalen, så med dette er Scrappeligaen over for mitt vedkommende for denne gang. Men jeg ønsker Amani lykke til, hun gikk videre fra vårt lag.Til slutt har jeg et kort å vise dere. Dette er laget som et inspirasjonsbidrag til ukas kortskissekonkurranse inne på Scrapp & Snakk. Tanken var at jeg skulle lage et sommerlig bursdagskort, men synes fargene ga det veldig julepreg.... Litt kræsj der.

Inne på scrapping the music på norsk har vi nå kåret den første vinneren vår. Dersom du ikke har vært inne å kikket må du gjøre det. Vinnerbidraget var fantastisk, og det var også utrolig mange andre fine bidrag der. Nye utfordringer venter på deg, og det er også muligheten til å vinne candy.

Vel, det var det for denne gang. Nå skal jeg pakke tannbørsten og reise på hytta og slappe av ei helg. Det skal bli deilig. Har ikke pakket noe kort/scrappesaker i det hele tatt. Har bare tenkt å spille og kose meg med ungene, også har jeg tatt med noen strikkepinner og masse garn.
HA EI RIKTIG GOD HELG ALLE SAMMEN.

3 kommentarer:

Inger-g sa...

Så flotte LO'er du har laget. Nydelige! Kortet var også kjempefint. Har også vært på fjellet i helgen. Skikkelig deilig. Max vær og skiføre.
Ha en flott uke.
Inger :-)

Monica sa...

så mye nytt og fint!!! ColorBlocking ja, det er det lenge siden jeg har prøvd meg på, fikk litt lyst nå!!
håper du har kost deg masse i helga! :)

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er