09 januar 2009

Blogcandy-runde

I kveld har jeg hatt en liten vandrerunde rundt på noen blogger, og funnet noen candyer jeg skulle ønske jeg kunne vinne. Bare en ting å gjøre med det - oppfylle kravene slik at jeg er med i trekningen. Så får vi se om lykken står meg bi....

Xtina har en flott candy nå, i anledning at hun har passert 30.000 innlegg på bloggen sin. Xtina er en dyktig scrapper jeg har hatt i min blogliste lenge, og jeg liker å få med meg det hun lager av nye ting.

Ved overgang til nytt år presanterte Scrappemania sine 5 nye designere, og legger samtidig ut en blogcandy for oss besøkende på bloggen. Candyen derfra inneholder bl.annet masse nydelige ark, og det hadde ikke vært meg i mot om disse havnet på mitt scrappebord.

Maria startet opp sin blogg for 2 år siden, og feirer i disse dager med en blogcandy. Hennes candy kan nok være både inspirerende og matnyttig, siden den inneholder både blader og materialer.


GRATULERER MED JUBILEUMET MARIA!
Sist, men absolutt ikke minst, en helt super duper candy fra Rach.
Dette er en side jeg ikke har vært så mye inne på tidligere, men etter å ha surfet litt rundt i kveld forstår jeg at det må jeg gjøre noe med. For hun tryller fram de nydeligste kort, og fargeleggingen hennes er beundringsverdig. Så hennes blog er herved lagt til min blog-favoritt-liste.

1 kommentar:

Rach sa...

thank you for dropping by my blog, for the kind words you left and for joining in with the candy give away. good luck. hugs rachxx