22 februar 2009

ÅD - uke 8

Så har jeg endelig fått tid til å lage et bidrag til Årets designer på Scrapbook express igjen. Oppgaven denne uka var å bruke spesialpapir, i stedet for vanlige mønsterark og kartong. Jeg valgte å bruke en serviett. En av de som var igjen etter Martins barnedåp. Tok vare på noen med tanke på kort/album. Så kom den til nytte - snart 6 år etter ;)

I tillegg til servietten har jeg brukt blonder, bling fra Prima og blomster fra Papirloftet. Samt et par forskjellige alfabeter fra samlinga mi. :)

Ha en fortsatt god søndag alle sammen, og legg gjerne igjen en kommentar dersom du er inne og titter. Det setter jeg kjempestor pris på. :)

Shopping x 2

Har vært på litt nettshopping i det siste, og fredag og i går dumpet det pakke ned i postkassa. ;)

Denne første kommer fra Papir i hjertet. Albumet skal jeg bruke til et minnealbum om tiden rundt dødsfallet og begravelsen til mor. Fikk mange flotte blomster jeg tok bilde av, også vil jeg skrappe minneord og minnetaler. Også ble det visst tre alfabeter...


Den andre pakken kommer fra Papirloftet - og bare så det er sagt, her er det stort sett salgsvarer. Kule blomster fra Prima, to kit med ymse morosaker i, litt bling og bånd, også ble det visst tre alfabeter herfra også. *rødme* Har fullstendig dilla på alfabeter for tiden, og det er jo så mange fine der ute på markedet.

Blogcandy hos Skaubytrollet


En av de flotte jentene som deltar på utfordringene inne hos Scrapping the Music - på norsk er Skaubytrollet. Hun har lagt ut en flott blogcandy nå, enkelt og greit fordi det er helg.
Hun har en forholdsvis ny blogg, men den er allerede spekket med nydelige LO'er, kort og bilder. Anbefaler alle å ta en titt. Hun er herved lagt til i min favorittliste - for her vil jeg følge med. ;)

18 februar 2009

STM sang #4

I dag ble den fjerde sang-utfordringen lagt ut på Scrapping the music - på norsk. Sangen denne gang var Rune Rudbergs "ut mot havet", og da er det kanskje mange som grøsser både med tanke på mannen og sangen. ;) Men den har faktisk veldig scrappebar tekst. Gå inn og ta en titt selv. Kanskje du blir inspirert til å delta på utfordringen.

Min LO er denne gangen clean and simple. Jeg har hentet litt inspirasjon fra et australsk scrappeblad denne gangen, da jeg var i litt tidsnød. Heidi Barcley hadde laget den LO'en jeg har liftet her.

Også denne gangen var DT-jentene sponset av
Hjerteborden og hjertet er klippet ut fra et utklippsark med Valentine-tema. Tittelen er skåret ut på silhouette ut fra et rødt Papirdesign ark i den samme Valentine serien.
Jeg har brukt mesh under bildet, og også laget en matte under hjertet.
Blomsterkransen er sydd med symaskin og blomstene limt på. I midten av blomstene er det små bling.

17 februar 2009

På tide med en oppdatering

Lenge siden jeg har latt høre fra meg her på bloggen nå,
så det er vel på høy tid.

Først vil jeg vise dere en liten eske med Freia Melkehjerter som jeg dekorerte til STM sin valentinoppgave. Konkurransen er allerede ferdig og vinneren kåret, men jeg har ikke hatt tid til å legge ut denne før. Jeg overrasket mannen med denne esken på lørdag, og inni hadde jeg skrevet en invitasjon til en romantisk weekendtur til Venezia, Paris eller tilsvarende, ifbm. at vi feirer 10 års bryllupsdag til sommeren.

Vi DT-jentene i STM har blitt sponset til denne oppgaven også. Mønsterarkene jeg har brukt her er fra Papirdesign, og rubonsordene på siden av esken er fra Norsk Stempelblad - Ett trykk

Esken har en magnetlås foran, som holder lokket igjen.***

Så til et helt enkelt bursdagskort jeg laget da minstemann skulle på bursdag til ei barnehagevenninne.
Brumm, Tussi og Tigergutt er klippet ut av en mønsterark.
6-tallet og navnet er skåret ut med Silhouetten.
Også har jeg brukt litt Mesh som STM har blitt sponset med.


***

Også vil jeg bare vise dere en premie jeg fikk i
posten lørdag 7. februar.
Det var premien for denne konkurransen. Gleder meg til å ta det i bruk. Det var MM Tiny alpha (halloween), Heidi Swapp ghost flowers, brads kit fra Hot of the press og favorittputa mi -
Fluid Chalk Chestnut Roan.
Tusen takk for den supre premien Snuppelure.Til slutt vil jeg bare takke alle som er innom meg fra tid til annen, og som legger igjen koselige kommentarer. Det setter jeg kjempestor pris på, så jeg håper dere fortsetter med det.

Ha en fortsatt fin tirsdag.
*klem*

04 februar 2009

STM - Sang # 3

I dag kom sang # 3 inne på Scrapping the Music.
En litt kuuulere sang denne gangen
Dra tilbake med superpopulære Erik og Kriss.


Jeg har scrappet et bilde av meg og min tidligere bestevenninne. Før hang vi sammen som erteris, men etter at vi ble voksne har vi desverre mistet kontakten, og nå er vi bare på julekort. Sikkert mange som kjenner seg igjen der.


STM designerne har blitt sponset av Magic Mesh, og som dere ser har jeg på denne LO'en valgt å bruke store biter av mesh under bildet og blomstene. Det finnes utrolig mange morsomme måter å bruke mesh på, og hvis du går inn på STM-bloggen kan du se hvordan de andre jentene har brukt det. Det er også masse ideer på hjemmesiden til Magic Mesh


Håper du slenger deg med på utfordringen vår, og lager en LO om dine minner, eller andre ting du blir inspirert av/ får assosiasjoner til fra sangen.

03 februar 2009

Nissene bor i Valdres

Vi var på hytta i helga, og der møtte jeg disse småtassene....

Prøvde meg på tørrfilting med filtenål for aller første gang.
Det resulterte i disse to smånissene.
Den første har nok slått nesa si skikkelig,
for den ble stor og hoven, men jeg lærte etter hvert, så andre mann ble litt mer riktig proposjoner.
Det var faktisk ganske morsomt, så det blir nok flere nesenisser...

Vil samtidig benytte anledningen til å skryte litt av Kristines nydelige grungeframes, som hun har lagt ut for gratis nedlastning. Det er den snøfnuggborden jeg har brukt på bildet over her. Hun har også flere andre slike rammer.

TUSEN TAKK AT DU DELER KRISTINE