17 februar 2009

På tide med en oppdatering

Lenge siden jeg har latt høre fra meg her på bloggen nå,
så det er vel på høy tid.

Først vil jeg vise dere en liten eske med Freia Melkehjerter som jeg dekorerte til STM sin valentinoppgave. Konkurransen er allerede ferdig og vinneren kåret, men jeg har ikke hatt tid til å legge ut denne før. Jeg overrasket mannen med denne esken på lørdag, og inni hadde jeg skrevet en invitasjon til en romantisk weekendtur til Venezia, Paris eller tilsvarende, ifbm. at vi feirer 10 års bryllupsdag til sommeren.

Vi DT-jentene i STM har blitt sponset til denne oppgaven også. Mønsterarkene jeg har brukt her er fra Papirdesign, og rubonsordene på siden av esken er fra Norsk Stempelblad - Ett trykk

Esken har en magnetlås foran, som holder lokket igjen.***

Så til et helt enkelt bursdagskort jeg laget da minstemann skulle på bursdag til ei barnehagevenninne.
Brumm, Tussi og Tigergutt er klippet ut av en mønsterark.
6-tallet og navnet er skåret ut med Silhouetten.
Også har jeg brukt litt Mesh som STM har blitt sponset med.


***

Også vil jeg bare vise dere en premie jeg fikk i
posten lørdag 7. februar.
Det var premien for denne konkurransen. Gleder meg til å ta det i bruk. Det var MM Tiny alpha (halloween), Heidi Swapp ghost flowers, brads kit fra Hot of the press og favorittputa mi -
Fluid Chalk Chestnut Roan.
Tusen takk for den supre premien Snuppelure.Til slutt vil jeg bare takke alle som er innom meg fra tid til annen, og som legger igjen koselige kommentarer. Det setter jeg kjempestor pris på, så jeg håper dere fortsetter med det.

Ha en fortsatt fin tirsdag.
*klem*

3 kommentarer:

ninabakke sa...

Nydelig eske, den ble han nok veldig glad for :)

Søtt kort og så fin premie du har fått da! :)

Cathrin sa...

Eska var jo bare helt nydelig, kan tenke meg at mannen ble kjempeglad for den gaven. Bursdagskortet var også kjempefint, Ole brumm og tigergutt er veldig populære her i huset! :O)

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min forresten!

Fortsatt god kveld til deg å! :O)

Marianne sa...

Nydelig eske du har laget. Har tittet litt rundt i bloggen din her (samt fotobloggen din) og du lager mye flott samt tar mye flotte bilder. Så du hadde meldt deg inn i hedfoto, det var slik jeg fant frem til bloggene dine. Jeg er selv scrapper og ivrig hobbyfotograf.
Jeg tar meg den frihet å legge deg til blogglisten min.