14 november 2008

1. bidrag i ligaen på Scrapping.no

Har meldt meg på Ligaen inne på scrapping.no, og første oppgave var å scrappe en LO etter denne skissa, og i farger inspirert av bildet. Synes fargene var veldig vanskelige, men etter å ha kikket litt i bildebunken kom jeg da fram til noe.
Dette ble mitt resultat. Fant ut at bildene fra 17. mai frokosten ute i det fri passet godt til denne oppgaven. Det er forøvrig en veldig koselig tradisjon, da vi møtes ved postkassestativet litt før 8 om morgenen, går i tog opp til det eneste huset på fjellet med flaggstang. Der heiser vi flagget og synger "Ja vi elsker" før vi spiser medbragt frokost. Vi prøver å være ute, som her i 2007, men i år fikk vi komme inn da det snødde her på morran.....Nå står andre oppgave i ligaen for tur. Jeg har så vidt startet, så får vi se om jeg finner inspirasjon i løpet av helga til å få den ferdig.

09 november 2008

Du gjør dagene våre fargerike...

En av jubileumskonkurransene på Scrapping.no
skulle inneholde minst fem farger.
Her er mitt bidrag.

Har scrappet noen av alle de morsomme og
fine bildene jeg har av Martin.
Han finner stadig på noen kromspring som både kan få oss til å le og gråte, men det gjør helt klart dagene våre fargerike.
Denne siden holdt nesten til seier også, men jeg ble slått med 2 stemmer. Men det var en flott side som vant også,
så det var vel fortjent.

Et par kurs LO'er

Her kommer et par sider jeg hadde med meg som modeller til kurset jeg hadde på Unik Hobby den 21. oktober. Temaet for kurset var Vintage og bruk av symaskin. Alle tilpasset sine sider etter sine bilder og ønsker, men vi tok utgangspunkt i de elementene jeg har brukt her.


Her kommer noen detaljbilder.

Jeg tipset kursdeltagerne om hvordan de kunne farge ark og bilder med kaffe. Vi lagde egne pyntenåler, vi farget swirls med dabber og glimmermist og vi lagde en detalj med eyelets og hyssing.

Her er bare en annen variant av den første LO'en. Her har jeg brukt 3 mindre bilder i stedet for stort. Også har jeg brukt farvebilder, bare for å vise at det også er mulig selv om sort/hvitt eller sepia er mest vanlig i vintagescrapping. Ellers er detaljene stort sett det samme som på den over.

Den 18. november skal jeg ha nytt kurs på Unik igjen, og jeg er i full gang med forberedelsene.
Nå er det visst langt på natt og på høy tid å finne senga. God natt alle sammen. Og legg gjerne igjen en kommentar når du er inne og kikker. Det setter jeg veldig stor pris på.

06 november 2008

Et par blog-candy'er


Desiree har en nydelig blogcandy for å feire sine 15.000 besøkende. Hun har mye annet nydelig også, så det er vel verdt et besøk.
Suzanne J Dean har en nydelig blogcandy som står til søndag 8/11. På denne bloggen finner du blant annet mange nydelige kort som jeg vet kan inspirere dere.


Beate har en stor blog-candy stapp full av digg. Hadde ikke vært meg i mot å bli eier av denne...

02 november 2008

Blåbærblå premie-LO

Dette er siden jeg vant skissekonkurransen blant Hamar-jentene med. Gjør oppmerksom på at det var en trekningskonkurranse, så mitt bidrag var ikke det beste, men her var det å delta som betydde noe. ;)


Jeg hadde ingen blomster med den rette blåfargen, men jeg hadde en stoffblomst som jeg syntes passet i fasong. Så det jeg gjorde var rett og slett å lakke den med en neglelakk jeg hadde stående fra en utkledningsfest en gang. Det ble knallstilig, og jeg anbefaler dere å prøve. Skikkelig glansfull og fin farge.

Her har jeg gått på et pappgrått chipboard-hjerte med hvit dabber og glitterlim.


Quickutz bokstavene er dabbet, så er de påført chimmermist og til slutt Dimond Glaze.


Til slutt vil jeg benytte anledningen til å takke alle som har sendt meg hyggelige bursdagshilsninger i dag. Det har vært veldig koselig, og jeg setter stor pris på at dere setter spor etter dere i bloggen min. Det er så hyggelig med tilbakemeldinger. Så

TUSEN TAKK

29 for femte gang på rad...

I dag er det bursdagen min, og for en dag. For det første er det strålende sol fra en nydelig blå himmel ute. For det andre lå det 11 scrappegaver og ventet på meg når jeg våknet i dag. Jeg er nemlig med i en bursdagsbyttering. Vi er en person pr. mnd, og alle sender gave til den som har bursdag i den aktuelle måneden. Se så mye digg jeg fikk:


Nå har jeg tenkt å prøve å komme meg ut og nyte dagen litt. Etterpå skal jeg ned i kjelleren på hobbyrommet mitt, og bruke litt av alt det flotte jeg har fått. Klør jo litt i fingra...

Som om ikke det var nok, vant jeg jammen meg en trekningskonkurranse blant Hamar-gjengen i dag også. Så da dumper det vel ned noe mer i postkassa en dag med det første.
Ha en flott søndag alle sammen. Det skal jeg. ;)

01 november 2008

Tagget x 2

Jeg har blitt tagget av Inger-g og Vibeke. Så da får jeg vel bare kaste meg ut i det jeg også da.

Jeg liker:
* ungene mine
* sol og sommer
* fjellet
* å reise
* ukokte makaroni og spaghetti

Jeg liker ikke:
* at jeg må spise mat hver eneste dag. (skulle gjerne hatt ei pille jeg kunne tatt hver morgen, og sluppet å spise mat)
* å stresse. Da blir jeg grinete og kjefter unødvendig mye på dem rundt meg.
* at vekta viser litt mer for hvert år som går
* lukta i huset når svigermor koker pinnekjøtt
* treige pc'er

Favorittmat:
Liker ikke mat, men siden det er et nødvendig onde må jeg jo ha noe innimellom. Da er favorittene pizza, pasta og pannekaker.... **jada, jeg vet at jeg er kjedelig og at mange synes jeg går glipp av veldig mye**

Musikk:
P4-musikken; dvs behagelig popmusikk. Min nyeste plate er av Kurt Nilsen. (Sjelden jeg kjøper cd'er siden jeg for det meste hører på radio) Ellers har jeg en del Hellbillies i cd hylla. Marit Larsen er bra, det samme er Bjørn Eidsvåg, Erlend Bratland m.m. Dere skjønner sjangeren.

Det var kort om meg.
Så sender jeg stafettpinnen videre til:
Mor-grete, Siv og Scrappe-lise. De to siste kjenner jeg ikke så mye til, så dette er en flott mulighet for meg til å bli bedre kjent med dem. :)