09 november 2008

Et par kurs LO'er

Her kommer et par sider jeg hadde med meg som modeller til kurset jeg hadde på Unik Hobby den 21. oktober. Temaet for kurset var Vintage og bruk av symaskin. Alle tilpasset sine sider etter sine bilder og ønsker, men vi tok utgangspunkt i de elementene jeg har brukt her.


Her kommer noen detaljbilder.

Jeg tipset kursdeltagerne om hvordan de kunne farge ark og bilder med kaffe. Vi lagde egne pyntenåler, vi farget swirls med dabber og glimmermist og vi lagde en detalj med eyelets og hyssing.

Her er bare en annen variant av den første LO'en. Her har jeg brukt 3 mindre bilder i stedet for stort. Også har jeg brukt farvebilder, bare for å vise at det også er mulig selv om sort/hvitt eller sepia er mest vanlig i vintagescrapping. Ellers er detaljene stort sett det samme som på den over.

Den 18. november skal jeg ha nytt kurs på Unik igjen, og jeg er i full gang med forberedelsene.
Nå er det visst langt på natt og på høy tid å finne senga. God natt alle sammen. Og legg gjerne igjen en kommentar når du er inne og kikker. Det setter jeg veldig stor pris på.

4 kommentarer:

Linda sa...

Å så mange stilige detaljer, spesielt det med eyelets og hyssing! Skulle ha vært på kurs med deg... med jeg får smugtitte på deg da vi treffes i stedet! ;)

Siv sa...

Flotte LOer, stillig med de stingende og revnen.

Vibeke sa...

Wow - disse var skikkelig flotte!!! Herlige detaljer!!!:)
Jeg ønsker meg symaskin til jul jeg:)

Wenche sa...

Ååååå Nydelig.
Jeg har vært her inne tre ganger i dag for å sjekke opp detaljene. Fillern, - skulle vært på kurset i stedet.
Gleder meg til torsdag