14 november 2008

1. bidrag i ligaen på Scrapping.no

Har meldt meg på Ligaen inne på scrapping.no, og første oppgave var å scrappe en LO etter denne skissa, og i farger inspirert av bildet. Synes fargene var veldig vanskelige, men etter å ha kikket litt i bildebunken kom jeg da fram til noe.
Dette ble mitt resultat. Fant ut at bildene fra 17. mai frokosten ute i det fri passet godt til denne oppgaven. Det er forøvrig en veldig koselig tradisjon, da vi møtes ved postkassestativet litt før 8 om morgenen, går i tog opp til det eneste huset på fjellet med flaggstang. Der heiser vi flagget og synger "Ja vi elsker" før vi spiser medbragt frokost. Vi prøver å være ute, som her i 2007, men i år fikk vi komme inn da det snødde her på morran.....Nå står andre oppgave i ligaen for tur. Jeg har så vidt startet, så får vi se om jeg finner inspirasjon i løpet av helga til å få den ferdig.

8 kommentarer:

Monica sa...

Kjempefin LO! 17. mai er vanskelig å scrappe, men denne ble jo helt perfekt! kjempefint pyntet!

Wenche sa...

Flott LO. Likte så godt det embossede bakgrunnsarket. Enig med monica om at det er alltid vanskelig å scrappe 17.mai. Lykke til videre

Vibeke sa...

Nydelig 17 mai LO!!! Kjempefin!!!:)

Salte sa...

Tusen takk for hilsen og gode ord i bloggen! Flotte fargerike layouter de to siste her - og nydelig vintage preg på noen av de andre også! Takk for at du deler!

love to create sa...

så flott 17.mailo. flotte farger og lekre detaljer.

Inger-g sa...

Hei Ellen Karin.
Du har fått en award av meg. Ta en titt i bloggen min.
Ha en fin kveld.
Klem,
Inger
:-)

Hege sa...

Flott LO! Jepp, enig med flere her; sliter med 17 mai bilder selv. Spesielt disse med mange bilder av mennesker med bunader i alskens farger..

Ha en fortsatt fin uke!

Hege:)

Wenche sa...

Sjekk bloggen min - award