29 august 2007

Hiiiiiiiihhhhaaaaaaaaa!!!!

Jeg har blitt kortdesigner hos Scrapp og Lapp. Fikk den hyggelige mailen på mandag, etter at jeg søkte i sommer. Og nå gleder jeg meg bare vilt til den første materialpakka kommer, og jeg kan sette i gang...............men herregud, hva har jeg gjort..........må si at prestasjonsangsten griper meg her med jevne mellomrom. Håper bare jeg klarer å innfri Isabells forventninger til meg.....

Dette har jo vært en drøm ei stund nå, så det er i allefall morsomt å få prøve seg.

Her kommer bildet av arkene jeg fikk av mannen forrige uke. 22 flotte ark i tre forskjellige serier. Er han ikke verdens beste????

23 august 2007

Halloien folkens!!!

En liten oppdatering fra meg i dag, med det nyeste produserte på scrappefronten. Mitt bidrag til skiss-o-mania 33.

Digger disse bildene av Sondre, som her var drøye 4 år. Han hadde plukket hele favnen full av markblomster til meg. Drømmegutten sin det. *smiler*

Ellers begynner jeg å kjenne på at jeg må komme igang igjen med kortproduksjonen. Det går fort mot jul også, så det hadde vært digg å fått begynt på noen julekort snart. Jeg kjøpte faktisk noe kjempeflott julepapir på salg på Panduro i sommer, så jeg kan bare begynne.

Gubben har forøvrig vært i Oslo fra i går til i dag, og vet dere, han er bare verdens beste for jammen kom han ikke hjem med en eske full av nydelig papir i fra Steffens. Han brukte fire kroner av diettpengene sine til å kjøpe seg en youghurt. Resten gikk til papir til meg. Han er en engel!!! Han sa at jeg jo trengte litt mer papir nå som jeg skulle være med på scrappestafetten på scrapping.no i september. ;) Skal prøve å få lagt ut bilde av arkene jeg fikk snart.

16 august 2007

Hei alle sammen!
Her kommer en LO med Besseggen bilde, fra turen vår nå i august. Synes bildet er kjempetøft, med det herlige grønn/turkise Gjendevannet i bakgrunnen. Dette var bidraget mitt til Skiss-o-mania 32 på scrapping.no Nå er finalen i gang der inne, så gå inn og stem alle sammen. Tre flotte bidrag som kom til finalen.

Ellers brukte jeg noen timer i går kveld til å lage et bidrag til skiss-o-mania 33, etter skissen under. Den ble ikke helt ferdig, så kanskje jeg fortsetter i kveld. Jeg laget også en LO til en konkurranse på Kreativ Hobby.


Vel, jeg er hjemme med ungene i dag, siden det er p-dag på både SFO og i barnehagen. Så nå har jeg tenkt å brette opp ermene og vaske husvask på badet.

14 august 2007

Kulturell uke...

Dette har jammen vært ei uke med uvanlig mange kulturelle innslag. På søndag var vi på "Sommerslagere" på Gjøvik gård, med bl.a Trond Nagell Dal. Det var helt knall. Nesten 3 timer fullpakket med slagere. Mye fra 80-tallet, så det var jo i min beste ungdom..... Begynner å bli gammel ja.... For de som bor i nærheten kan jeg anbefale dette på det sterkeste. 5 året dette settes opp nå, så de kommer kanskje igjen neste år også.

I kveld har vi vært og sett på en utendørsforestilling om Emil som er satt opp av Hedmark Teater. Veldig bra den også, og litt morsom å se siden Sondre var på audition som Emil.

11 august 2007

Svigermor hadde bursdag i midten av juli, og vi feiret bursdagen hennes når vi var sammen på hytta i sommerferien. Synes det er vanskelig å finne på bursdagsgave til de som "har alt", så i år laget jeg til en boks fylt opp med hjemmelagde kort. Tror hun satte pris på det.
Ellers har jeg lagt ut masse bilder fra ferien vår på fotobloggen min, hvis du skulle være interresert i å se. http://ellenkarinsfotoblogg.blogspot.com/

Jeg har store planer om å få scrappet litt og lagd kort i kveld, så kanskje jeg har litt mere å vise dere i morgen. :)

Ha en fortsatt fin dag.