23 juni 2012

Det enkle er ofte det beste.

Den lille sjarmerende frøkna vår, begynner jammen å bli stor allerede, og i august er hun klar for barnehagestart. Vel - hun må nok starte uansett om hun er klar eller ikke. Men jeg tror det skal gå veldig fint. :) Men som barnehagebarn må hun jo ha noen fine og varme ullklær når høsten kommer og dagene blir kaldere. Og mamman koser seg med forberedelsene.

Første plagg som er ferdigstilt er denne vesten fra Pickles. Strikket i garn fra Pickles også. I en herlig eplegrønn farge. Men vi måtte jo ha litt rosa også - så det ble et par fargerike store rosa knapper. :)
Som selvfølgelig er kjøpt hos (morgrethe)

Denne tror jeg blir god å ha i høst. Har nesten lyst på en likedan selv. Hmmmm.... noe å tenke på.

Bildene er tatt litt i hurten og sturten, uten take for om det hun hadde på seg passet til vesten. Og det var ikke den beste matchen ser jeg. Men pytt.... Kristine er glad og fornøyd hun. Så får vi se om det kommer noen bedre bilder etter hvert. :)Min erfaring med Pickles mønster er at jeg strikker mye fastere enn de har gjort i oppskriften, og må dermed gå opp minst en størrelse på oppskriften. Denne vesten er str. 2 år, og ikke noe for stor til Kristine på 16 mnd. (Strikket først en i str. 1 år, men den ble jo rent for liten.....)


Garn: Abuelita Baby Merino - farge 8565 (eple) og Pickles pure thin Alpaca - farge 7800 (Artisjokk) Totalt 90 gram.
Pinner: 5.5
Mønster: Enkel vest fra Pickles
Strikket hittil i år: 95g + 1.145g = 1.240g

15 juni 2012

Grønn vinter....

Lys og vakker sommerkveld, hvite sommerskyer på den blå himmelen
- og fyr i peisen.....
Ja for jeg fyrer faktisk jeg. Synes det er kaldt.
Og hva er vel da bedre enn en tekopp, peiskos og blogging. ;)
Grønne vintre har sine fordeler de også.

Her kommer en Tyrkia-LO til.
(Slapp av - jeg er snart ferdig med albumet)
(Men da skal jeg vel til pers med USA album. ;))Så kan vi jo drømme oss til sol og sommer og deilige strender.

Arkene kommer fra Linda's samling. Fargerike og glade papir som jeg synes passet bra til disse deilige sommerbildene. :)

Ønsker dere alle ei strålende helg.

09 juni 2012

Fra det fargerike 70-tallet.


På torsdag var jeg på scrappetreff med disse koselige scrappevenninnene mine igjen. Kan ikke få sagt hvor mye jeg storkoser meg disse kveldene. :)

Nå har vi gjort det sånn de siste gangene, at den som har treffet lager kit til oss andre. Og siden vi har litt forskjellig scrappestil og smak blir jo dette noen ganger litt morsomme utfordringer.

På torsdag var vi hos Gro, og Gro er en mester med farger. Hun setter sammen de utroligste arkene, og får det til å bli nydelig. En kunst jeg ikke behersker i det hele tatt. Derfor er det morsomt og spennende å få kit som Gro har laget, for man vet aldri hva man kan forvente seg. Dette var ganske rolige og greie ark, men fargerike var dem. :) Og de passet perfekt til 70-talls bildene jeg hadde med meg.

Bildene er av meg som blir badet og får på klær. Mamman min steller meg, og storesøster står og følger nøye med. :) Men se på de fantastiske gardinene jeg hadde på rommet mitt. Skulle gjerne ha funnet igjen dem i kjelleren altså, for de var superkule!

***
Flere LO'er er produsert i det siste, så jeg skal prøve å være litt flinkere på blogfronten igjen. :)
Enn så lenge ønsker jeg alle en god lørdag. :)