09 juni 2012

Fra det fargerike 70-tallet.


På torsdag var jeg på scrappetreff med disse koselige scrappevenninnene mine igjen. Kan ikke få sagt hvor mye jeg storkoser meg disse kveldene. :)

Nå har vi gjort det sånn de siste gangene, at den som har treffet lager kit til oss andre. Og siden vi har litt forskjellig scrappestil og smak blir jo dette noen ganger litt morsomme utfordringer.

På torsdag var vi hos Gro, og Gro er en mester med farger. Hun setter sammen de utroligste arkene, og får det til å bli nydelig. En kunst jeg ikke behersker i det hele tatt. Derfor er det morsomt og spennende å få kit som Gro har laget, for man vet aldri hva man kan forvente seg. Dette var ganske rolige og greie ark, men fargerike var dem. :) Og de passet perfekt til 70-talls bildene jeg hadde med meg.

Bildene er av meg som blir badet og får på klær. Mamman min steller meg, og storesøster står og følger nøye med. :) Men se på de fantastiske gardinene jeg hadde på rommet mitt. Skulle gjerne ha funnet igjen dem i kjelleren altså, for de var superkule!

***
Flere LO'er er produsert i det siste, så jeg skal prøve å være litt flinkere på blogfronten igjen. :)
Enn så lenge ønsker jeg alle en god lørdag. :)

1 kommentar:

Wenche sa...

Så flink til å legge ut! Denne ble råkul, og antagelig mer oransj enn det du hadde valgt selv. Håper du har fått scrappet mye i helga