23 juni 2012

Det enkle er ofte det beste.

Den lille sjarmerende frøkna vår, begynner jammen å bli stor allerede, og i august er hun klar for barnehagestart. Vel - hun må nok starte uansett om hun er klar eller ikke. Men jeg tror det skal gå veldig fint. :) Men som barnehagebarn må hun jo ha noen fine og varme ullklær når høsten kommer og dagene blir kaldere. Og mamman koser seg med forberedelsene.

Første plagg som er ferdigstilt er denne vesten fra Pickles. Strikket i garn fra Pickles også. I en herlig eplegrønn farge. Men vi måtte jo ha litt rosa også - så det ble et par fargerike store rosa knapper. :)
Som selvfølgelig er kjøpt hos (morgrethe)

Denne tror jeg blir god å ha i høst. Har nesten lyst på en likedan selv. Hmmmm.... noe å tenke på.

Bildene er tatt litt i hurten og sturten, uten take for om det hun hadde på seg passet til vesten. Og det var ikke den beste matchen ser jeg. Men pytt.... Kristine er glad og fornøyd hun. Så får vi se om det kommer noen bedre bilder etter hvert. :)Min erfaring med Pickles mønster er at jeg strikker mye fastere enn de har gjort i oppskriften, og må dermed gå opp minst en størrelse på oppskriften. Denne vesten er str. 2 år, og ikke noe for stor til Kristine på 16 mnd. (Strikket først en i str. 1 år, men den ble jo rent for liten.....)


Garn: Abuelita Baby Merino - farge 8565 (eple) og Pickles pure thin Alpaca - farge 7800 (Artisjokk) Totalt 90 gram.
Pinner: 5.5
Mønster: Enkel vest fra Pickles
Strikket hittil i år: 95g + 1.145g = 1.240g

3 kommentarer:

Småtikkenogmeg sa...

Den vesten er så søt, og det er modellen din også:-)
Likte kjempegodt fargekombinasjonen grønn.

Småtikkenogmeg sa...

...og rød

Synnøve sa...

Finfin vest! Flott med de knæsje knappene :)