28 januar 2012

Vår lille solstråle

Vi fire jentene som var Kreative Krumspring har fortsatt å møtes til jevnlige scrappetreff, selv om vi forlengst har lagt ned utfordringsbloggen. Og det er så koselig å ha så gode scrappevenninner, som faktisk har blitt så mye mer enn scrappevenninner. Den månedlige scrappekvelden er et høydepunkt, og scravla går lett om alt mellom himmel og jord. Dere skal vite at jeg setter veldig stor pris på dere, Gro, Wenche og Linda.

På forrige treff var vi hos Gro, og hun hadde laget flotte kit til oss. Jeg fikk masse herlige ark og cut-outs fra Sassafrass. 
Cut-out blomstene satte jeg på 3D-puter for å få dem litt opp. Treknappen fikk jeg i julekalenderen min fra Linda. Og bien og treet kommer fra Yellow Little Bicycle.

Det blir lite tid til scrapping for tiden. Det er mye enklere å finne fram strikketøyet når jeg har noen minutter ledig. Men jeg kjenner at jeg savner scrappingen, så det er godt at jeg har jentene mine til å holde interessen i hevd. :) Gleder meg allerede til neste treff jenter. Da er det Wenches tur til å lage fine kit til oss. :) Dette er en ny og spennende måte å scrappe på, også blir det jo mye enklere å pakke. Trenger bare bilder, og litt grunn-utstyr.

Ønsker dere alle ei strålende helg!

4 kommentarer:

Gro aka emrille sa...

Denne ble kjempefin Ellen Karin!
Og Kristine er jo bare så god!

Håper du har en fin dag:)

Kjellaug sa...

Helledussen så nydelig lo...den var bare så herlig pyntet. Nydelig solstråle på bilde..love.

Manisk kreativ sa...

Hei! Velkommen til strikkeblogger.blogspot.com :)

Linda sa...

Den ble jammen flott!! Og jeg er så enig! Dere jenter er jammen gode å ha!! :)