12 april 2011

Ullteppevær

Mønster: Fra boka "Strikk til Nøstebarn"
Garn: 2 tr.Sirritógv

I dag plasker regnet ned utenfor, og det er grått og guffent.
Da er det deilig å ha et varmt og godt teppe å pakke seg inn i.
Jeg har strikket et nytt til familiens siste tilskudd.

 Teppet er strikket med utgangspunkt i nøstebarn sin oppskrift. Men mitt teppe ble mye større enn oppgitte mål i boka. Det er strikket på grove pinner, så det er mye luft i maskene. Det gir et veldig mykt og behagelig teppe. Og det har vært et perfekt ventearbeid når jeg sitter og venter på ungene når de er på Kulturskolen, fotballtrening o.l.
Kristine smiler bredt over det nye teppet, og stiller gjerne opp som modell.
I går var det forresten nøyaktig to måneder siden hun meldte sin ankomst til denne verden. To lykkelige måneder har det vært. <3
Sirrigarnet er laget av økologisk ull fra lykkelige sauer fra Færøyene. Det burde jo være det beste utgangspunktet for å lage et deilig babyteppe.Garnet inneholder ikke tilsetningsstoffer, men har masse naturlig lanolin, og kommer i naturlige farger. Jeg har valgt det brune garnet, og heklet en kant rundt med hvitt.
Siden teppet er så stort egner det seg nok enda bedre når vi tar i bruk sportsvogna. Nå er det nesten for stort, og fyller bagen for mye.

3 kommentarer:

lillamanilla sa...

Så fint teppe, og for ein herleg modell :)
Tusen takk for fine ord i bloggen min, slikt varmar!

Ønsker deg ein fin påske! :)

Knitgirl sa...

Deilig teppe til ei nydelig lita jente. Gratulerer med lillepia og med ny blogg:-) Ha en super påske!

Synnøve sa...

Nå har jeg bladd meg nedover bloggen din, og her er jammen mye fint! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på bloggen din :)