05 april 2011

Kristines første Hello Kitty

Siden vi fikk ei jente denne gangen regner jeg med at det blir en del Hello Kitty i årene framover. Og selvfølgelig måtte den første dokumenteres. :)


Dette er forøvrig min løsning på den 6. oppgaven i CASArunway, som nå er avsluttet. Jeg havnet på 11. plass og de 10. første gikk videre til finalen. Så det var nesten, men jeg er veldig fornøyd alikevel.


?????? At site

6 kommentarer:

bojose sa...

Kjempefin LO. Ei nydelig lita jente du har :)

Karin sa...

Nydelig prinsesse og fin LO:)

Janes hobbykrok sa...

Så flott kort, rene kunstverket med den lille søte som midtpunkt! Synd du ikke kom videre -det hadde du fortjent. Blir spennende å følge utviklingen.

Wenche sa...

Jeg må gratulere med den første "Hello Kitty", og kan love at det ikke blir den siste!!!

Cecilia sa...

Hei Ellen Karin,
Herlig LO, med en flott blanding av materialer!
Du lager utrolig inspirerende ting, og i den forbindelse har jeg lagt igjen en liten hilsen til deg på bloggen min. Titt innom når du har tid.
http://celiashobby.blogspot.com/2011/04/very-special-award.html
Klem Cecilia

Lambi sa...

Ååå, for en skjønn LO! Helt herlig den lille tulla i sin fine Hello Kitty drakt. Hun ser jo ut som en liten Hello Kitty prinsesse også da med krone på til og med! ;) Det rosa alfabetet passet nydelig til med både skrifttype og farge også likte jeg godt den store blomsten og tagen med teksten på! En veldig skjønn LO dette her! :) Fortsatt god påske, det som er igjen av den! :) Klem