30 oktober 2010

KK 4 - Halloween i morgen

I morgen er det siste dagen i oktober, og vi har vel alle blitt kjent med skikken på hvordan den dagen feires. Halloweenfeiringen slik vi kjenner den i Norge kom hit rundt år 2000. Det betyr at i 10 år har norske barn kledd seg ut og reket gatelangs for å tigge godteri på denne dagen. Til noens glede og andres forargelse. Men det er vel ikke til å stikke under en stol at hele skikken springer ut fra et kommersielt kjøpepress. Nye masker, klær og effekter hvert år.

Her i huset har vi prøvd å lage vår egen vri på feiringen, hvor guttene får invitere noen venner på film, popkorn og godteri. Men de vil jo så gjerne ta seg en liten runde på feltet i tillegg. Er nok mye mer spennende med det godterie andre gir dem, enn det mor kjøper. :)

Uansett - vi i Kreative Krumspring har latt oss inspirere av Halloweenfeiringens farger og laget en fargeoppgave til dere. Vi vil at dere skal bruke minst to av fargene SVART, ORANGE, LILLA og LIMEGRØNN på deres bidrag. Det er ingen krav om at bidraget ellers må være Halloween-preget.

Selv har jeg laget en liten kiste fylt med Halloweensjokolade.Mønsterarkene kommer fra vår herlige sponsor Onirie, mens det søte heksemotivet er et digistempel fra The Greeting Farm. Har du ikke prøvd digistempler før vil jeg absolutt anbefale det. Da kan du alltid tilpasse størrelsen på trykket ditt til prosjektet du skal lage.

Håper dere blir inspirert av fargene og kaster dere på utfordringen.
Ønsker dere alle ei god helg!


?????? At site

08 oktober 2010

KK 3 - En ny verdensborger!

Denne gangen har vi laget en oppgave til ære for en av våre sponsorer.
Onirie er en spennende produsent som blant annet lager de nydeligste ark. Pati - som "er" Onirie - har nettop blitt mamma, og i den forbindelse dedikerer vi hele denne oppgaven til henne.

Tanken bak oppgaven vår er å gi litt oppmerksomhet til de som har blitt storebror eller storesøster også, når en ny verdensborger kommer til. Vi lager jo ofte fine kort og presanger til den nyfødte, mens storesøsken - som nok skjønner mye mer av det med gaver enn babyen - ikke får den samme oppmerksomheten.

Selv har jeg nok kanskje hatt mor litt for mye i tankene når jeg lagde mine inspirasjonsbidrag, men med enkle justeringer kan det lett gjøres noe med.

Jeg har prøvd meg på et t-lys kort for aller første gang. Men disse kortene kan jo fylles opp med så mye mer spennende enn t-lys. Hva med f.eks et par søte babysokker, eller ei grom smekke?

Til storebror har jeg laget en kurv fylt med sjokolade. men den kunne jo like gjerne vært fylt med legoklosser, eller småbiler. Eller hvis det er til ei søt storesøster kunne den ha vært fylt med hårstrikker, spjåkesaker eller klær til Barbiedukken. Alt etter som interessen til mottageren.Til dette t-lys kortet har jeg fulgt malen til Lena Kathrine som sto i Ett Trykk nr. 4/2010. Du finner den også i bloggen hennes.

En søt liten barnevogncharm henger på sløyfa.


Kurven har jeg laget etter denne malen. Den kan selvfølgelig pyntes og stæsjes etter alle kunstens regler, men jeg synes mønsterarket var så dekorativt i seg selv, så jeg lot det bli med det.


Materialer:
Alle mønsterark kommer fra Onirie
Babystempel fra Magnolia
Tekststempel (innsiden) fra Kreativ Hobby
Shiffonbånd
Rhinestones fra Kaiser Scrapbook

Promakers:
Ansikt: Ivory, Satin, Blush
Dress: Lavender, Lilac, Mustard
Smokk: Tea Green
Hår: Mustard, Sandstone, Cinnamon
Trapp: Warm Grey 1 og 2
Sko: Cinnamon, Sandstone, Warm Grey 2


Vel - det var det for denne gang. Håper du har lyst til å være med på utfordringen vår.
Gå inn her og les mer.


Ønsker med det alle ei riktig god helg.
Mange tar også høstferie fra i dag, mens andre er ferdig med sin etter denne helga. Uansett håper jeg den neste uka bringe flott dager og masse scrappetid til dere alle.

?????? At site

05 oktober 2010

Når 2 blir 3

Scrappehuset har en utfordring gående nå som går på å lifte Berit. Hun er en av de scrapperne som har imponert meg over lengre tid, og derfor måtte jeg bare slenge meg med på denne. Men å velge en LO blant alle de praktverkene hun har skapt er ikke lett. Valget mitt falt til slutt på LO'en Wild Thing.

Og slik ble min løsning.
Her har jeg boltret meg i resteskuffen - noe jeg nok burde gjort mye oftere. Fikk også bruk for firkantpunchen min som jeg kjøpte på salg på Happy Hobby for ei stund siden.

Bildet er et jeg fant igjen for noen dager siden. Det er over 10 år gammelt nå, og er av vår førstefødte på babyfotografering når han var ca. 5 måneder gammel. Den gangen var det en stor overgang fra å være et kjærestepar på 2 til å bli en familie på 3. Rart er det derfor å tenke på at om kun noen få måneder er vi en stor familie på 5. Men jeg gleder meg veldig til babytiden igjen. ;)Materialer:
Div. restepapirer
Rubons bokstaver og tall fra Jenni Bowlin
3 tall - Thickers
Brodergarn


Har du forresten husket å se på utfordringen til Kreative Krumspring?
Det er fortsatt noen dager igjen før fristen går ut, og på torsdag kommer vi også med en ny utfordring.

Ønsker dere en flott tirsdag!


?????? At site