30 oktober 2010

KK 4 - Halloween i morgen

I morgen er det siste dagen i oktober, og vi har vel alle blitt kjent med skikken på hvordan den dagen feires. Halloweenfeiringen slik vi kjenner den i Norge kom hit rundt år 2000. Det betyr at i 10 år har norske barn kledd seg ut og reket gatelangs for å tigge godteri på denne dagen. Til noens glede og andres forargelse. Men det er vel ikke til å stikke under en stol at hele skikken springer ut fra et kommersielt kjøpepress. Nye masker, klær og effekter hvert år.

Her i huset har vi prøvd å lage vår egen vri på feiringen, hvor guttene får invitere noen venner på film, popkorn og godteri. Men de vil jo så gjerne ta seg en liten runde på feltet i tillegg. Er nok mye mer spennende med det godterie andre gir dem, enn det mor kjøper. :)

Uansett - vi i Kreative Krumspring har latt oss inspirere av Halloweenfeiringens farger og laget en fargeoppgave til dere. Vi vil at dere skal bruke minst to av fargene SVART, ORANGE, LILLA og LIMEGRØNN på deres bidrag. Det er ingen krav om at bidraget ellers må være Halloween-preget.

Selv har jeg laget en liten kiste fylt med Halloweensjokolade.Mønsterarkene kommer fra vår herlige sponsor Onirie, mens det søte heksemotivet er et digistempel fra The Greeting Farm. Har du ikke prøvd digistempler før vil jeg absolutt anbefale det. Da kan du alltid tilpasse størrelsen på trykket ditt til prosjektet du skal lage.

Håper dere blir inspirert av fargene og kaster dere på utfordringen.
Ønsker dere alle ei god helg!


?????? At site

2 kommentarer:

bojose sa...

Skikkelig flott godte-eske, flotte farger og nydelig stempel :)

god helg, klem :)

Anne Bente sa...

ejjjj hvor er den flot, lækkert det hele.
klemmm