08 oktober 2010

KK 3 - En ny verdensborger!

Denne gangen har vi laget en oppgave til ære for en av våre sponsorer.
Onirie er en spennende produsent som blant annet lager de nydeligste ark. Pati - som "er" Onirie - har nettop blitt mamma, og i den forbindelse dedikerer vi hele denne oppgaven til henne.

Tanken bak oppgaven vår er å gi litt oppmerksomhet til de som har blitt storebror eller storesøster også, når en ny verdensborger kommer til. Vi lager jo ofte fine kort og presanger til den nyfødte, mens storesøsken - som nok skjønner mye mer av det med gaver enn babyen - ikke får den samme oppmerksomheten.

Selv har jeg nok kanskje hatt mor litt for mye i tankene når jeg lagde mine inspirasjonsbidrag, men med enkle justeringer kan det lett gjøres noe med.

Jeg har prøvd meg på et t-lys kort for aller første gang. Men disse kortene kan jo fylles opp med så mye mer spennende enn t-lys. Hva med f.eks et par søte babysokker, eller ei grom smekke?

Til storebror har jeg laget en kurv fylt med sjokolade. men den kunne jo like gjerne vært fylt med legoklosser, eller småbiler. Eller hvis det er til ei søt storesøster kunne den ha vært fylt med hårstrikker, spjåkesaker eller klær til Barbiedukken. Alt etter som interessen til mottageren.Til dette t-lys kortet har jeg fulgt malen til Lena Kathrine som sto i Ett Trykk nr. 4/2010. Du finner den også i bloggen hennes.

En søt liten barnevogncharm henger på sløyfa.


Kurven har jeg laget etter denne malen. Den kan selvfølgelig pyntes og stæsjes etter alle kunstens regler, men jeg synes mønsterarket var så dekorativt i seg selv, så jeg lot det bli med det.


Materialer:
Alle mønsterark kommer fra Onirie
Babystempel fra Magnolia
Tekststempel (innsiden) fra Kreativ Hobby
Shiffonbånd
Rhinestones fra Kaiser Scrapbook

Promakers:
Ansikt: Ivory, Satin, Blush
Dress: Lavender, Lilac, Mustard
Smokk: Tea Green
Hår: Mustard, Sandstone, Cinnamon
Trapp: Warm Grey 1 og 2
Sko: Cinnamon, Sandstone, Warm Grey 2


Vel - det var det for denne gang. Håper du har lyst til å være med på utfordringen vår.
Gå inn her og les mer.


Ønsker med det alle ei riktig god helg.
Mange tar også høstferie fra i dag, mens andre er ferdig med sin etter denne helga. Uansett håper jeg den neste uka bringe flott dager og masse scrappetid til dere alle.

?????? At site

5 kommentarer:

bojose sa...

Nydelige ting til liten og stor.
klem :)

Ann Kristin sa...

Nydelig kurv og kort :) Herlig oppgave dere har funnet på denne gangen. :)

Unik Hobby sa...

For en god idee.
Så flott laget gave og kort ;)
Jeg var inne og kigge på bildene dine også..Nå begynner magen også å synes skikkelig, gratulerer endnå engang :)

Klem fra Malene

UlrikaT sa...

Så fint med ett telyskort, ett sådant vill jag också pröva att laga. Den korgen var nu bara för läcker och jag håller med om att arket var så dekorativt att det inte behövs så mycket pynt!
En flott utfordring men eftersom jag inte har någon i närmaste krets som skall ha barn så väntar jag ivrigt på nästa utmaning! :)

Guro sa...

Wow dette var virkelig flott alt sammen!!! Så lekre farger du har brukt. Kjempefint telyskort, likte papirene dine veldig godt; og kurven underst var kjempetøff :-D
Tusen takk for at du er med på candyen min som jeg trekker i kveld. Jeg har lagt 3 lodd i potten til deg.
Klem Guro