21 april 2010

Leselyst...

Jeg leser bøker så det skummer for tiden og i dag har jeg lest ferdig denne. Jeg leser nesten alltid på senga (til mannens store fortvilelse kanskje, for det er jo lite sosialt) og holder jeg på med ei spennende bok blir det nok litt lesing ellers også.

Er du glad i krim og ikke har lest noe av Camilla Läcberg ennå så bør du absolutt begynne. Camilla skriver godt og bygger opp bøkene på en spennende måte. Jeg er frelst, og har snart lest alle bøkene hennes. Tror jeg mangler bare en. Håper hun skriver mer fort!!!
Så med dette lille tipset vil jeg bare ønske dere en god natt
 - og god bok!


?????? At site

4 kommentarer:

Ane Lene sa...

Så enig, så enig! Tror jeg har lest alt av henne, og Fyrvokteren leste jeg på et blunk...
Hvis jeg kan komme med en anbefaling, så er Hypnotisøren ,med Lars Kepler også utrolig spennende... Den klarte jeg ikke å legge i fra meg i det hele tatt. Leste i hvert ledige sekund..
Klem fra Ane Lene

Ellen Karin sa...

Takk for tipset Ane Lene. Boka er herved reservert på biblioteket, men det var mange som ville lese den, så det tar nok ei stund før jeg får den. ;)

Lambi sa...

Å,jeg er stor fan av Camilla Läckberg jeg også, har akkurat lest den siste boka som har kommet ut så langt! :) Hører de forresten på lydbok jeg da! Elsker å høre mens jeg scrapper, kjører bil osv. :) Foretrekker krim av nordiske forfattere. Synes det er gøy når det er snakk og steder og ting jeg vet hvor eller hva er! :) Liker bl.a. veldig godt Jan Melhum og Gunnar Staalesen av norske forfattere. :) God natt! :) Klem

Anonym sa...

Jeg holder også på med Havfruen nå. Veldig spennende. Hun er en fantastisk god forfatter. Dette er min 4. bok av henne. Liker også å scrappe og er fra Hedmark. ;-)