19 november 2009

Tid for juleverksted....

Nå nærmer jo desember seg med stormskritt og rundt omkring i alle norske skoler og barnehager avholdes nå de obligatoriske juleverkstedene. Vi i STM vil jo også ha juleverksted, så vi fant fram papir, lim og saks og satte i gang. De nydelige papirene er forresten sponset av Papirdesign.

Her er hva jeg har laget:
Først to til og fra lapper hvor jeg har brukt transfer-teknikken for første gang. Det var veldig morsomt, og jeg synes resultatet ble lekker. Men jeg hadde litt problemer med å få bort igjen alt papiret. Mulig det skyldes at mønsterarket var ganske kraftig, og at det er lettere med et vanlig kopiark. Det skal nok testes ut. :) Har du ikke prøvd transferteknikken så anbefaler jeg det. Du finner en god beskrivelse på hvordan det gjøres her.


Papirlenker er jo standar kost på juleverksted - nær sagt et must. Jeg har laget min papirlenke med englepapirene til Papirdesign, og som dere ser på småbildene til venstre har jeg klippet ut noen engler og limt på noen av lenkene. Det ble ganske lekkert. Kanten på hver lenke er markert med Krylon kobberpenn. Men det synes nok ikke så godt på bildet.

Juletrekulene er laget på to forskjellige måter. Pyntet med glitterlim på alle kanter og små hvite perler. :) Gleder meg til å pynte juletreet med disse - og ikke bare Thujaen i hagen. :)

Juleverksted er gøy altså. Håper du blir inspirert og får lyst til å delta du også. Gå inn i STM bloggen for å finne ut mer om utfordringen. :)

6 kommentarer:

Lene sa...

Så stilig kulene var Ellen Karin !
Og transfer teknikken var flott!! Har ikke prøvd det selv...kanskje jeg også må gjøre det en dag ?

Anette sa...

Åå, så stilig!!! Kult med hjemmelaget julepynt;)

Marianne sa...

For noen herlige julekuler og lenker - ditt juletre kommer i alle fall til å være personlig og hjemmelaget pyntet i år!
Så stilig med transfer da, det har jeg aldri forsøkt før.

Ha en flott kveld og helg!
Klem
Marianne

UlrikaT sa...

Vilke flotte tags, jeg ser att man burde prøve transfertekniken! :)
Så underbare julekuler du har laget!

Camilla sa...

Så flotte ting du har laget til jul. De pakkelappene var virkelig nydelige! :D

Karin sa...

Transfertekniken så spennende ut, fikk lyst til å prøve. De julekulene dine var kjempefine.