09 november 2009

Promakers....

Jada - jeg vet jeg sa at jeg ikke skulle prøve Promakers. For jeg visste jo at hvis jeg gjorde det så ble fristelsen for stor - og jeg måtte ha maaaaange farger.

Men i helga klarte jeg ikke å stå i mot fristelsen lenger og kjøpte mine 10 første tusjer. Har prøvd dem for første gang i dag - og ja - det var morsomt. Men jeg ser jo allerede at jeg må ha maaaange flere farger - og ikke minst lyse nyanser for å få fint fargespill.

Også må jeg visst øve meg på å holde meg innenfor streken... Trodde jeg hadde vokst fra denslags. ;)

Her er altså min Promakers debut. Blir nok fort flere fargelagte motiver. ;)


5 kommentarer:

Inger-g sa...

Dette var jo kjempefint! Flink du altså. :)

Lambi sa...

Hei! :)
Jeg har også akkurat gjort min debut på denne fronten selv...men også i kombinasjon med fargeblyanter og en sånn slags liten flaske med noe alkohol på som man trekker ut fargeblyant strekene der man vil ha skygger...kjempe moro...ble hektet på Ski-treffet i oktober. ;) Kjempe gøy! Synes resultatet ditt ble bra jeg! Jeg har ikke lagt ut den første jeg laget for å si det sånn..fnis.. ;) Lykke til vider også blir det gøy å se flere resultater! :) Klem

Anne Bente sa...

hold da helt op såååå flot.

Synne sa...

Skjønner hva du mener med at man ikke burde prøvd dem! Jeg har gått til innkjøp av flere tusjer selv, venter spent på dem, og gleder meg til å sette igang!
Synes du gjorde en bra debut :) Blir spennende å se fortsettelsen ;)

Marianne sa...

Grattis med nye lekesaker :D