23 desember 2008

2 nye ligabidrag

Her kommer mine to bidrag for 5. og 6. runde i scrappeligaen på Scrapping.no

Den første oppgaven var å scrappe en GUL albumside. Disse bildene er tatt når Sondre og Martin var med på sykkelritt i sommer. Det kom et plutselig regnvær like før start, og som dere ser tredde vi på Martin den knallgule regnjakka hans. Han skiller seg veldig ut i mengden av de med røde Tour of Norway trøyer... ;)

Mønsterarkene kommer fra My Minds Eye.
Den neste oppgaven var å bli inspirert av et dikt. Det syntes jeg var litt vanskelig, men etter å ha surfet litt rundt på div. blogger ble min LO en lift av Aksh. Hun lager de nydeligste kreasjoner, så de er vel verdt en titt.


Til slutt vil jeg bare minne dere om å ta en titt i den nye utfordringsbloggen vår: Scrapping the Music - på norsk. Legg igjen kommentarer om hvilke sanger du synes kan være inspirerende når du skal scrappe, og bli med på trekning av sukkertøy.

I morgen er det jammen julaften, og jeg ønsker med dette alle ei

RIKTIG GOD JUL
OG
ET GODT NYTTÅR!

Tusen takk til alle som har lagt igjen kommentarer i bloggen min i 2008. Det er veldig hyggelig og inspirerende. Håper dere stikker innom igjen i 2009.

1 kommentar:

Lena Katrine sa...

Ønsker deg og alle dine en riktig god jul, og et kreativt og godt nytt år! Gleder meg til å se hva du tryller fram i året som kommer, Ellen Karin!

Juleklem fra Lena Katrine