30 april 2007

Nok en eksamenslesedag er over. Avsluttet også denne med 2-3 timer i hobbykjelleren. Det resulterte i to Magnolia kort, med to av de nye stemplene jeg kjøpte på messa. I morgen blir det mer lesing, to dager igjen å lære alt jeg ikke kan på.... I morgen ettermiddag kommer endelig familien min hjem også. Nå har de vært borte siden lørdag, og jeg begynner virkelig å savne gutta mine. Jeg er egentlig veldig glad i å være alene, men nå skal det bli godt å få dem hjem, og få litt rutine på dagen igjen. Når jeg er hjemme alene blir det visst så som så med både mat og søvn.Her er kveldens kort:Etter en lang dag med mye lesing til eksamen har jeg unnet meg noen timer med hobby nå i kveld. Klødde jo litt i fingrene etter å prøve ut noe av det jeg kjøpte på messa i går. Det har resultert i fire konfirmasjonskort. Kjøpte dette stempelet på messa. Har malt med distress ink (som også ble kjøpt på messa.) Vanligvis liker jeg ikke å masseprodusere kort, men fant fort ut at når jeg først malte med distress var det greit å male mer enn et trykk om gangen. Så det ble fire konfirmanter og en haug med Magnoliatrykk. Magnoliatrykkene er ikke gjort noe med ennå, men kanskje i morgen kveld....

Konfirmasjonskortene er veldig inspirert av et kort trill har laget, som ligger i galleriet til Dine minner. Her er det også masse annet flott å bli inspirert av, så ta en titt på sidene dems.
Så her kommer resultatet:

Det lilla kortet har jeg laget to like av, dermed fire tilsammen.

Kjempemorsomt å male med distress. Det blir så flotte sjatteringer av det. Men har erfart at papiret har mye å si. Det bør ikke trekke til seg malingen for fort. Symaskin er også en effekt jeg synes er kjempefin på kort, så her har jeg brukt det flittig. Ble ganske fornøyd med resultatet.

28 april 2007

STEMPELMESSE!
I dag har jeg vært på stempelmesse på Lillestrøm. Kjempemorsomt som vanlig. Fikk med meg et PP-kurs med Liv-Torill Teppen, også ble det selvfølgelig en del handling. PP kurset var veldig bra, og jeg ble ganske fornøyd med min første PP. (Det vil si, egentlig min tredje. Har såvidt prøvd litt på egenhånd, men det ble ikke så vellykket.) Så nå er jeg veldig inspirert til å prøve meg på mer av den slags.

Er også ganske fornøyd med dagens handling. Fant ikke alt jeg hadde skrevet opp på handlelappen min, men til gjengjeld fant jeg en del som ikke sto på lappen..... *ler* (Det er vel ikke noe uvanlig når det gjelder meg.)


Bare se hva jeg kom hjem med:
Det ble masse ark, både ensfargede og mønstrede.Det ble 6 magnolia stempler + et par andre stempler. Det ble 6 Distress Ink refiller, en del Chipboards, en grå lePlum tusj, to hvite penner, primaplomster og en Tote-ally veske. Er kjempefornøyd med handelen, og begynner straks å spare til neste messe. Men skal nok ikke se bort i fra at det blir en liten shoppingtur eller to før høstmessa heller.
Nå skal jeg være alene hjemme i tre dager for å lese til eksamen. Skal vel bli litt vanskelig å konsentrere seg om skolearbeidet med så masse nytt og fint utstyr, og hodet fullt av inspirasjon. Men uansett, det blir først i morgen, så nå går jeg ned på hobbyrommet og koser meg et par timer før jeg tar kvelden.


26 april 2007

Som ny "blogger" er jeg visst ikke så veldig ivrig på å holde den oppdatert, men skal prøve å skjerpe meg litt.

Sitter over selvangivelsen min i dag. Rart at man som regnskapsfører skal utsette sin egen til siste liten.....Men skal vel få den inn før mandag, som jo er siste frist.

Ellers gleder jeg meg visst mest til lørdag i kveld. Da skal jeg innover på stempelmessa, noe som jeg har sett fram til lenge. Har klart å spare opp litt penger, og skrevet en lang handlelapp. Så nå er jeg klar. Håper også jeg får plass på et kurs eller to. Men der blir det vel kamp om plassene tenker jeg.

Regner med å treffe mange likesinnede på messa. Kanskje mange fra "forumet mitt" også. (scrapping.no)