02 mai 2011

Bloggtørke...

...å huff og fysj, her har det visst vært skikkelig bloggtørke i det siste.
Tiden strekker ikke til for tiden, og det har blitt lite scrapping innimellom påske og dåpsforberedelser. Jeg har visst ikke engang fått vist fram de to siste inspirasjonsbidragene mine til Kreative Krumspring.

Før påske kom vi ut med en påskeutfordring. Den har fristen gått ut på nå, men jeg lagde i allefall dette kortet til inspirasjon.

 Det er et posekort med ark fra Pion Design

Nå ligger KK 17 ute, og nå vil vi prise våren og fargen over alle vårfarger - GRØNNJeg har laget et lite kort til denne utfordringen, som passer til en fiskeglad mann som nok er overlykkelig over at det har blitt mai og lov til å fiske i Mjøsa igjen. :)

Sleng deg med på den monokromatiske utfordringen du også.

Håper dere alle nyter noen flotte vårdager nå. Om det blir litt mindre scrapping er det forståelig, det er jo så deilig å være ute. Selv nyter jeg barselspermisjonen i fulle drag, og synes dagene går alt for fort.

Jeg har sittet litt ute i solveggen med jentungen i vogna og strikketøyet i hendene for tiden. Det har resultert i en ny blogg om strikkingen og heklingen min. Ta en titt hvis du er interesert.

Ønsker dere ei strålende uke!

?????? At site

2 kommentarer:

Maggie sa...

For et nydelig påskeposekort du hadde laget! Og en herlig fotomontasje.
Det grønne monokromatiske kortet har et herlig motiv.
Nå skal jeg sjekke den nye bloggen din :)

livmme sa...

Flotte kort, likte virkelig det av Pion Design ark. Det er egentlig et "vanskelig" ark å bruke, men du har gjort det med glans!