07 mars 2010

Marsbonus hos STM


Nå om dagen føler jeg virkelig at våren har kommet. Her i Veldre er det strålende sol og helt nydelig. Midt på dagen er det varmegrader og det drypper godt fra taket. Det er skikkelig deilig.

For å feire våren har vi denne måneden en bonusoppgave som går på å scrappe fugler i en eller annen form. Det behøver nødvendigvis ikke være bilder av fugler som jeg har gjort her, men det kan f.eks være et kort med fuglestempler, fuglepynt eller noe annet kreativt du kommer på - bare det har med fugler å gjøre.

Mønsterpapirene jeg har brukt denne gangen er begge sponset av 3ndy papir
Tusen takk!!

Ellers har jeg brukt embalasjepappen fra en Primapakke, hvit bølgepapp, forskjellige Thickers, blomster, fjær, journalingtag og dymptape. Den hvite swirilen kommer fra Patterskape og er malt med hvit craclepaint.

Ønsker dere alle ei fin uke.

?????? At site

5 kommentarer:

Guro sa...

Å så koselig denne var. Har selv masse små og litt større fugler ute og det er ordentlig kos å sitte å kikke på dem :-)
Ha en fin kveld :-)
Guro

Karin sa...

Nydelig LO i lekre vårlige farger og flotte bilder. Kjenner det er vår (",)
Hilsen fra Karin

Lambi sa...

Vår med småfugler,så deilig! :) Herlig LO. Ble veldig stilig med prima pappen som ramme rundt det store bildet og artig med de små runde bildene. :) God uke!

Karin sa...

Dette var nydelig med duse farger. Det er jo så koselig med disse små dundottene som skvetter omkring. Du hadde fått med mange fine detaljer.

Norske Scrappere sa...

Lekkert ;o)

Du har en fin og inspirerende blogg.

Klem Jeanette