17 september 2009

Sang # 19 hos STM

Når man kommer opp i 30 årene, og ungene begynner å bli store, er det lett å begynne å reflektere over det som har vært og det som kommer. Mulig det er 40 års krisa som begynner å innhente meg, men jeg innser at en del ting i livet er forsent for mitt vedkommende. Som ung drømte jeg meg ut i verden. Hadde lyst til å reise på språkreise eller jobbe som aupair. Kanskje studere i utlandet. Desverre var jeg ikke tøff nok - og var vel for hjemmekjær. Så mine drømmer ble aldri gjennomført - og nå er det for sent.

Denne ukas sang - Steg med DDE - gir mange rom for refleksjoner, over både det som kommer og det som har vært. For meg kom tankene på hvilke veier mine barn vil følge når de etterhvert skal velge utdanning og jobb. Jeg håper de har mot til å følge drømmene sine - ikke bli hjemme bare for å være nær mamma. ;) I dag er ikke verden større enn en flyreise unna, og vi klarer å holde kontakten selv om avstanden er stor.

Som teksten sier...de har mange mulige veier.

Bildet her er tatt fra toppen av Sølvsberget på Hadeland, hvor guttene sto å beundret utsikten. Der legger storebror armen beskyttende rundt skuldrene til lillebror, mens de står og diskuterer det de ser. Jeg håper av hele mitt hjerte at de klarer å ta vare på denne omsorgen for hverandre også når de blir større, for slikt varmer et mors hjerte.Denne uken er vi sponset med morsomme og annerledes ark fra


De herlige cordbrads'ene kommer også derfra.

Håper denne sangen inspirerer deg til å delta også.
Gå inn her for å lese mer om utfordringen.


Ellers må jeg bare nevne at jeg skal på Stempelscrap messe på lørdag, og gleder meg veldig. :)

5 kommentarer:

Monica sa...

Denen ble så flott, Ellen Karin! Og bildet er jo helt fantastisk! Digger detaljene dine!

Wenche sa...

Herlig blogginnlegg. Du er så ærlig at jeg griner her inne. I tillegg en flott lo. Liker dybden i den.
Gleder meg til helga

Pia sa...

hvor er det kanon lækkert med fine detaljer

Vibeke sa...

Min nye favoritt Lo fra deg!!! Denne er bare så utrolig flott!!!:)

Anne M sa...

Kjempevakker LO med ett flott bilde. Stilig bruk av hyssing;)