10 august 2009

Nye lekekamerater!

I dag har vi i STM fått nye lekekamerater. Lene og Silje har begge takket ja til å bli med oss i Design Teamet. Det blir veldig spennende, og jeg tror begge disse jentene vil være med å berike STM på hver sine måter. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med deg, og lære masse av dem. :)


Mitt navn er Lene, '74 modell som opprinnelig er fra Lier ved Drammen, men nå bosatt i Ottestad ved Hamar med min mann og våre 5 barn. For 2 år siden kjøpte jeg inn mine første stempler og laget kort, og siden har jeg vært totalt hekta. Jeg har blitt fullstendig stempelgal og det synes nok på min scrappestil som hovedsakelig er kort og pynting av diverse gjenstander. Det er utrolig hvor stor glede og ro jeg finner når jeg setter meg å scrapper.
Når jeg ikke er på jobb eller sitter i scrappekroken min, så er det stor mulighet for at du vil finne meg på kjøkkenet hjemme, i en slalombakke eller heiende på en sidelinje for korpset eller et fotballlag. Musikk er også en viktig ting i livet mitt, og nå får jeg muligheten til å kombinere - scrapping og musikk! Det gleder meg stort å være i DesignTeamet til STM Norge.


Jeg heter Silje, er 30 år, og har scrappet siden 2004. Jeg har tre barn på 2, 4 og 6 år, og det er som regel disse jeg scrapper bilder av. Jeg har stort sett alltid kameraet for hånden, og både mannen og jeg knipser ivrig – så jeg er aldri tom for bilder.
Det er stilen clean and simple som ligger mitt hjerte nærmest, og jeg er en uhelbredelig Quickutz-fan!
Jeg er veldig glad og takknemlig for plassen på designteamet til STM – og gleder meg veldig til å sette i gang!Velkommen i teamet begge to. Det skal bli en fornøyelse å møte dere og lære dere begge å kjenne.

Ingen kommentarer: