31 oktober 2008

Scrapping.no er 5 år!!!


Det finnes mange forum som favner oss scrappe- og kort-interesserte her i den store nettverden. Selv har jeg stort sett holdt meg til ett, og det er Scrapping.no. Denne helga feirer forumet sine 5 år, og har mange morsomme konkurranser og aktiviteter. Er du ikke allerede medlem der, vil jeg absolutt anbefale det.


GRATULERER MED DAGEN SCRAPPING.NO OG TUSEN TAKK FOR MASSE INSPIRASJON OG AKTIVITETER.

26 oktober 2008

Snuppelures julekort-utfordring.

Jeg vant!!! Jammen gjorde jeg. Var med på en julekortutfordring på Scrapping.no hvor vi fikk tilsendt ei materialpakke, og oppgaven var å lage et julekort med mest mulig av materialene. Jeg lagde et "poketcard", og brukte flere av tekststemplene som tags. Her ser dere materialpakken vi fikk, og min løsning på oppgaven.

Jeg brukte resten av mønsterarkene og stempeltrykkene mine på baksiden, men det kom jo ikke fram under avstemningen. Men her ser dere kortets fram og bakside + tagsene tydeligere.

Nytt Muhr kurs


På kurset med Linda Muhr i dag lagde vi et pop-up kort. Det vil si at jenta "spretter" opp når kortet åpnes. Men hovedpoenget med kurset var at vi skulle lære oss hvordan Linda maler sine motiver. Hun har nemlig mange felter på sine motiver som er helt hvite, rett og slett fordi hun ikke maler hele feltet. Og hun har et stort spenn i farvestyrken hun bruker, noe som gir veldig liv til figurene. Og dette skulle vi prøve å lære.

Det viste seg å være mye vanskeligere enn man skulle tro, og jeg klarte rett og slett ikke å la være å male hele figuren. Dermed ble det ikke så store spenn mellom lyst og mørkt- lys og skygge, på min. Dette er tydeligvis noe som krever trening, og jeg har ikke tenkt å gi meg med en gang. Vi malte med Distress og vanlig pensel (ikke vannpensel) på fotokartong. Fotokartongen er mye glattere enn akvarellpapir, og det tørker mye raskere. Så kanskje jeg skal prøve den samme teknikken på akvarell, og se om det hjelper at jeg får litt bedre tid... Morsomt var det i allefall, og Linda er ei veldig hyggelig dame. Så har du muligheten noen gang vil jeg anbefale et kurs med henne. :)

PapirblomsterJeg endte opp med å være alene hjemme i kveld, og har da viet hele kvelden ...(og halve natta) til min lidenskap til papir.

Har blandt annet laget en LO til en utfordring, så den kan jeg jo ikke vise fram. Men jeg tok også med meg restekassen min med mønsterpapir og bestemors knappesamling foran TV'n. Det resulterte i en liten samling papirblomster. De var morsomme å lage, og kjekt å ha noen ferdige liggende. Noen har fått en liten dusj med shimmermist.

Men nå er klokken snart halv tre på natten, så det er vel på tide å krype til køys. Jeg skal tross alt på kurs i morgen kl. 10. Enda godt vi skal stille klokka i natt...

25 oktober 2008

** Kurs med Linda Muhr **

Dagen i dag startet behagelig ved at mann og barn lot mamma få sove lenge. Klokken halv elleve våknet jeg og følte meg uthvilt for første gang på lenge. Mine tre menner (en stor og to små) reiste av gårde til Hamar på formiddagen, for å være med på en lek og lær dag på Jernbanemuseet på Hamar. Mens jeg snørte på meg joggeskoene, og tok en times tur ute i det fine høstværet.


I ettermiddag har jeg vært på kurs på Happy Hobby på Gjøvik. Kursholder var Linda Muhr fra Sverige. Ei fabelaktig flink dame. Hadde meldt meg på et pp-kurs. Det ble ikke så rent pp-aktig som jeg hadde sett for meg, men et morsomt kurs var det så absolutt. Vi laget en liten halloweenkiste som vi dekorerte med PP og Quickutz. Legger ved et lite bilde av min...

Mannen stakk av med speilrefleks-kameraet i dag, så kvaliteten på bildene var ikke helt topp, men det får duge.I morgen skal jeg tilbake til Happy Hobby og delta på ett kurs til med Linda. Da skal vi lage et pop-up kort. Gleder med til det.

22 oktober 2008

Unik-treff 16.10.08

Nå har det allerede snart gått ei uke siden jeg var på treff på Unik, og jeg har ikke hatt mulighet til å legge ut bildene av siden jeg laget før nå. Det har gått i 100 i jobb og forberedelser til kurs (som jeg forøvrig hadde på Unik i går) I dag har jeg også vært på møte, men sniker meg til en liten blog-oppdatering før jeg hopper i loppekassa.

Unik-treffet var som vanlig veldig hyggelig. Det er en kjempekoselig gjeng jeg er sammen med, vi skravler, scrapper, shopper og koser oss. Denne gangen hadde vi fått Malene til å lage et kit til oss slik at alle scrappet med samme materialer. Og der var det mange godbiter. At fargene falt helt i min smak var jo supert. I kittet fant vi Bazzil brun og turkis, to mønsterark, Primablomster, thickers felt playrom brun, Swarowskikrystaller i brunt, charms (nøkler), tags i to ulike størrelser, tre typer silkeband, hyssing, metallstreng med sommerfugler, stempel, liten ramme, turkis mosaikk, og photoankere. Masse å bruke kreativiteten sin på altså.

Det morsomme med en slik utfordring er å se hvor forskjellig alle LO'ene blir selv om vi jobber ut i fra de samme materialene. Og det er jo heller ikke til å unngå at vi blir litt inspirert av hverandre når vi sitter så tett og jobber, og alikevel så forskjellige.

Her kommer mitt resultat.

Mosaikk er veldig morsomt å jobbe med, og gir en kjempeflott effekt. Tror jeg må få Malene til å ta inn mer av dette i butikken. :)


Hvis dere vil kikke litt på hva de andre fikk ut av sin pakke kan dere se på disse sidene:

Dette er så vidt jeg har fått med meg de som har lagt ut bilde på bloggene sine foreløpig.

15 oktober 2008

Høstbilder

Nå har jeg lagt ut noen flotte høstbilder i fotobloggen min. Ta en titt!

Kreativ sjel på Scrapping

Hei igjen.

Jeg har overraskende nok blitt en av de utvalgte til tittelen "kreativ sjel" på scrapping.no denne uken. Det var morsomt.En annen morsom ting. Jeg er med på en bursdagsgave-ring på samme forum, hvor vi bytter gaver med hverandre. Scrapperelatert selvfølgelig. Og nå nærmer det seg min dag. I dag datt den første gaven ned i postkassen, og hvordan jeg skal klare å vente to uker med å åpne den vet jeg ikke, men det må jeg jo for det er ikke lov før på dagen. Men jeg er skikkelig spent, og gleder meg som en unge.

10 oktober 2008

4 flotte candy'er

Etter en liten surferunde i dag har jeg funnet noen flotte blog-candy jeg anbefaler dere å ta en titt på:


Først ute er svenske Malin, som har en flott blog og en fargesprakende og fin blog-candy.Camilla skal dele ut et nydelig mappekort og et stempel fra Wild of joy.Hos Sukkersøtt har de en flott RAK for å feire alle oss som ivrig titter innom bloggen dems dagstøtt. Har du ikke vært der må du begynne med det nå.Hos Anka's design er det muligheter for å vinne en flott høst-candy. Der er det forøvrig også muligheter for å få shoppet litt av verdt hvis noen trenger å få utløp for slike lyster. ;)

08 oktober 2008

Nytt DT-prosjekt for Scrapp og Lapp

Nå har jeg endelig fått fullført denne sekskantede boksen jeg har laget for Scrapp og Lapp. Den er laget til min mors 60-års dag, så jeg får håpe hun ikke snoker rundt på bloggen min før hun får den overrakt.
Hekleblomsten har jeg heklet selv, og pyntenåla er også selvlaget.

2 av 3 tekststempler er fra Kreativ Hobby. Det siste kommer fra
Unik Stempeldesign.

Materialene finner du i nettbutikken til Scrapp og Lapp

02 oktober 2008

Vintage - Martin

Her kommer nok en LO jeg begynte på på Hamar-treffet i august.
Elsker dette bildet av Martin. Så møkkete, og så veldig fornøyd.
Alt materiell er kjøpt hos Unik Hobby.
En liten detalj. Har brukt hvite rub-ons fra MM, som jeg har skrapet bort igjen litt med neglen for å få en litt slitt look.
Båndet og remser fra en gammel bokside er svertet med brunt for å gi et gammelt utrykk.