26 oktober 2008

Nytt Muhr kurs


På kurset med Linda Muhr i dag lagde vi et pop-up kort. Det vil si at jenta "spretter" opp når kortet åpnes. Men hovedpoenget med kurset var at vi skulle lære oss hvordan Linda maler sine motiver. Hun har nemlig mange felter på sine motiver som er helt hvite, rett og slett fordi hun ikke maler hele feltet. Og hun har et stort spenn i farvestyrken hun bruker, noe som gir veldig liv til figurene. Og dette skulle vi prøve å lære.

Det viste seg å være mye vanskeligere enn man skulle tro, og jeg klarte rett og slett ikke å la være å male hele figuren. Dermed ble det ikke så store spenn mellom lyst og mørkt- lys og skygge, på min. Dette er tydeligvis noe som krever trening, og jeg har ikke tenkt å gi meg med en gang. Vi malte med Distress og vanlig pensel (ikke vannpensel) på fotokartong. Fotokartongen er mye glattere enn akvarellpapir, og det tørker mye raskere. Så kanskje jeg skal prøve den samme teknikken på akvarell, og se om det hjelper at jeg får litt bedre tid... Morsomt var det i allefall, og Linda er ei veldig hyggelig dame. Så har du muligheten noen gang vil jeg anbefale et kurs med henne. :)

3 kommentarer:

Berit sa...

Heisan!!

Ja, det skal være helt klart at dette var ikke så lett - særlig ikke for oss som er vant med akvarellpapir... Jeg slet! Men ble ikke så aller verst til slutt. Og ja, jeg skal helt klart prøve på akvarellpapir ja!

Ha en fin og kreativ uke!

Inger-g sa...

Åh, for et kjempefint kort! Du maler nå kjempefint du da, syns jeg.
Hørte ikke om hun hadde tenkt seg en tur til Tigerstaden, vel?

Ha en flott kveld!

Mvh Inger
:-)

Monica sa...

så søtt!!! syns da du får til den fargelegegingen veldig bra jeg da!!! :)