29 februar 2008

Dette var mitt bidrag til skiss-o-mania 7. Altså et par uker siden allerede. Men det blir ikke mye tid til hobby og blogging her om dagen. Så derfor...Har vært en tur innom Unik Hobby på Hamar i dag også. Stadig noe nytt og lekkert å finne der, og i dag kom jeg hjem med et nytt stempel i posen. Så det må nesten bli noe kortlaging i helga tror jeg...

11 februar 2008

Pengebokser

To av tantebarna mine feiret bursdagen sin i helga, henholdsvis 12 og 14 år. Og det eneste de ønsket seg var penger. Det vil si, de andre ønskene var for dyre for tante... Så da ble det penger. Men det er jo så kjedelig, så jeg måtte jo gjøre litt ut av innpakningen i allefall. Så det ble to små bokser til å ha pengene i.I tillegg hadde jeg laget et bokmerke til Silje. Dette ligger ute på designsidene til Scrapp og Lapp.

10 februar 2008

Morsdag

I dag er det som kjent morsdag, og jeg har hatt en kjempefin dag. Fikk frokost på senga av mann og barn, som også kom med hjemmelagde kort og tegninger. Mannen hadde også sørget for en liten overraskelse til meg. 15 flotte mønsterark til hobbyene mine. Mannen har nemlig vært på kurs vis a vi Steffens, og da ble det litt shopping, noe mor liker veldig godt. ;)


Etter frokost og vel i gang med dagen startet jeg og mannen på et stort prosjekt vi har snakket om lenge. Vi har nemlig et uinnredet rom i kjelleren som etter planen skal bli kjellerstue. Til nå har det bare blitt stuet fult av ting vi ikke har hatt hjerte til å kaste, men heller ikke hatt særlig bruk for. Og i dag har vi begynt å rydde her. Og vi kaster og mimrer og kaster. Føler at vi kaster litt av fortiden vår, men vi kan jo bare ikke ta vare på alt mulig fra nips fra alle verdens hjørner til gamle treningsklær fra storhetstiden til det lokale treningssenteret til mannen (som forøvrig er nedlagt forlengst....) Har kommet et stykke på vei, men vi har ennå mye igjen. Det er i allefall godt å være i gang.

Nå er vi klare for nok ei krevende arbeidsuke, og ser fram mot vinterferien som nærmer seg.

07 februar 2008

Kortkurs

Mandag 4. februar hadde jeg kurs for fire jenter som var ganske ferske på det å lage kort. Vi hadde en koselig kveld som resulterte i et babykort og en morsdagsboks.
Her ser dere bilde av kortet. Boksen kommer senere.

02 februar 2008

Hei der.

En liten oppdatering på LO fronten igjen. Har to LO'er fra de siste skiss-o-mania konkurransene på Scrapping jeg ikke har vist fram. Ble veldig fornøyd med den første. Synes bildet fanger Sondre så godt.
Ellers holder jeg på å forberede et kortkurs jeg skal holde på mandag, så jeg vet ikke helt om jeg rekker å lage noe bidrag til skiss-o-mania 5. Får se hva helga bringer. I morgen er det jo fastelaven, og da har vi invitert noboene på boller. Det betyr jo at jeg må bake også...