24 mars 2008

Påskens siste dag...

Da var påsken over for denne gang, og vi kan se tilbake på noen deilige fridager på hytta. I morgen er det striskjorta og havrelefsa igjen.... Kan ikke si jeg gleder meg.
Det er så deilig å ha fri.


Det ble litt kortproduksjon i påsken også, siden det var et par dager med absolutt innevær. Og i dag, 2. påskedag, har jeg vært på stempeltreff i Tømmerli barnehage igjen. Koste oss der i mange timer, men det ble ikke den helt store produksjonen. Men jeg har nå begynt på julekortene allerede, og 3 stk er nå ferdig. Dere skal få se kortene senere, har ikke hatt anledning til å scanne dem nå i kveld. God natt alle sammen!!!

3 kommentarer:

TV Digital sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

See Please Here

Maya sa...

Så flink du er som allrede er i gang med julekortene....burde kommet i gang jeg og - for da blir det ikke så tiltak rett før jul når man plutselig må mekke 50 stykker over et par dager.....

Ha en super helg :-)