16 januar 2011

Mine strikke-UFO'er

Jeg er kjempeflink til å begynne på nye ting,
men desverre elendig på å fullføre dem.
På stua har jeg et hjørnebord, og under der har alle strikkeprosjektene mine lett for å havne i ørten forskjellige bæreposer. I dag har jeg hatt en liten opprydning.
Det har resultert i 18 uferdige prosjekter, en full pose med garn som skal sorteres og legges på rett plass på hobbyrommet og en hel haug med ledige strikkepinner.

Jeg ser jo at mitt nyttårsforsett
burde være å bli flinkere til å fullføre ting.
Jeg skal i allefall sette meg som mål for permisjonen å fullføre disse 18 prosjektene.
Og jeg skal love meg selv å ikke begynne på noe nytt prosjekt før minst to av disse er ferdig.
- så får jeg se om jeg klarer å holde det, for jeg har jo så mange andre planer også...1.   Et par ullsokker, som nok forlengst har blitt for små til den de var beregnet til. Her mangler jeg jo bare å feste tråder.
2.   Prinsessekrone-ørevarmer. Denne skal toves etter at den er ferdig strikket. Nå som jeg venter ei jente har jeg jo faktisk noen som kan bruke den også, om den blir ferdig en gang.
3.   En barnegenser (str. 2 år tror jeg) Her mangler jeg armer, men jeg er usikker på om jeg har nok garn. Må lete på "lageret"
4.   Lilla strikkesokker til ei frøken som snart blir 10. Blir de ferdige til bursdagen hennes tro???
5.   Heklesjal i mohairgarn. Blir lekkert, men vanskelig å hekle med. Hvor er heklenåla mon tro, og hvilken størrelse var det??
6.   Strikkesjerf i et nydelig lilla garn. Men jeg er tom for garn, og kunne tenkt meg et mye lenger sjerf. Mere garn har jeg ikke klart å oppdrive selv etter utallige forsøk, så jeg får bare fullføre det og se om noen ønsker seg et kortere skjerf. :)


7.   Englemaskesjal i Pacolana garn. Nydelig garn - men gikk tomt..
8.  Ullgenser til meg selv. Den er jo ferdig strikket, mangler bare montering. Og med raglandsermer er jo det strengt tatt bare å feste trådene. Skjerpings!!!
9.   Bunadjakke. Denne begynte jeg faktisk på mens jeg lå på sykehuset med minstemann i 2003. Strikket i størrelse 4 år i håp om å bli ferdig. Nå er gutten snart 8 år, og det er jo helt tydelig at han aldri kommer til å bruke denne jakke. Men kanskje lillesøster kan gjøre det, eller så får den tilfalle noen andre. Det er jo bare monteringen igjen...
10.   Oldemorsruter som skulle bli vognteppe... Blir nok kanskje til dukkevogna i såfall.
11.   Hekleblomster. Hvis jeg får festet noen tråder her, er disse klare til å dekorere scrappesidene mine.
12. Skjørt og genser til dukka. Her mangler det 3 knapper!


13.   Dukkeskjerf i perlestrikk.
14.  Englemaskeskjerf i Pacolana. Men hvor er heklenåla???
15.   Kjørepose. Det er sikkert 15-20 år siden jeg begynte på denne. Tror nok jeg bare rekker den opp igjen. For det første liker jeg ikke fargekombinasjonen lenger, for det andre har jeg nesten igjen bare gult garn, for det tredje kommer jeg aldri til å bruke en slik kjørepose.
16.   Et par sokker som mangler å feste noen tråder og presses litt. De må jo frøkna kunne bruke neste vinter.
17. Babyvest. Mitt nyeste prosjekt og det jeg "strikker på nå"
18.   Et par sokker til ei venninne. Sa ikke noe om hvilket år hun skulle få dem.Jaja....som dere ser går jeg ikke tom for prosjekter med det første. Og jeg vet med sikkerhet at det ligger noen flere nede på hobbyrommet. Og med alt det restegarnet jeg har funnet igjen nå tror jeg det er på tide å begynne på et resteprosjekt. Drømmer om et bølgeteppe....

Men enn så lenge får jeg hverken strikket eller heklet, for fingrene bare dovner bort pga. av hevelser. Det går nok over når snuppa bare melder sin ankomst, så skal pinnene få fart på seg igjen.


Ønsker dere en fin søndag.


?????? At site

5 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Hihi...ja her har du nok å ta fatt i utover våren ja :D
Lykke til! Er jo masse lekkert her da :)

Janes hobbykrok sa...

He he, du er nok nesten som meg. Jeg har også mange prosjekter, men kommer bare på 5 i farten. Kanskje jeg skal telle mine UFOer også? Lykke til med prosjektene.

Guro sa...

Her var det masse lekre prosjekter! Masse kosestunder framover med alt dette :-)
Nydelig kort under også.
Ha en fin uke!
Klem Guro

Wenche sa...

Herlighet så herlig å se på prosjektene dine. Det er vel ikke lenge før bunker er halvert med slike tanker rundt prosjektene. Herlig.

Maggie sa...

Hehe, jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver om her. Det er jo hele tiden noe nytt og spennende som må testes ut :)
Fant bloggen din idag, liker det jeg ser, så jeg legger meg til som følger.