29 november 2011

Små halser kan også bli kalde...

Det går visst lang tid mellom hvert blogginnlegg nå. Det betyr ikke at jeg ikke strikker noe - tvert i mot. Men nå går det mye i julegaver og små hemmeligheter som ikke kan blogges ennå.

Men her har jeg strikket en liten babyhals i bursdagsgave til en gromgutt som ble ett år forrige uke. Siden han er en stor og fin barnehagegutt tenkte jeg at det var fint med en god og myk hals når han skal være ute i barnehagen.
 Kristine stiller opp som modell
Halsen strikkes av ett nøste Drops Baby Merino.
Det er kjempemykt og klør absolutt ikke. :)

03 november 2011

Ting tar tid...

For de av dere som husker godt strikket jeg et sett med lue og skjerf i bursdagsgave til min svigerinne i sommer. Men selvfølgelig gikk jeg tomt for garn når jeg manglet noen få omganger på skjerfet, og hun fikk derfor bare luen på fødselsdagen sin.

Nå har jo sommeren forlengst passert, og vi er faktisk godt inne i høsten også, så det er på tide å få levert resten av gaven. Nå kan det jo faktisk tenkes at hun kan få brukt for den snart. Skjerfet har ligget ferdig strikket i lange tider, manglet bare å få festet trådene. Men de som kjenner meg vet at slikt tar tid. Men i dag har jeg fått gjort det. Og til helgen skal skjerfet overleveres, for da kommer nemlig min svigerinne på besøk til min bursdag. :)



Garn: Drops Eskimo, 260 g
Pinner: Husker ikke helt, men tror det var 9
Mønster: Just enough Ruffles  (Ravelry link)