23 juli 2007

Tilbake fra ferie....

Så var første akt av årets sommerferie overstått. Vi har vært i Bø i Telemark, Kristiansand og på Tjøme, med to dager på hvert sted. Når vi var i Telemark måtte jeg selvfølgelig innom Porsgrund og Papir i Hjertet http://papirihjertet.no, og kom hjem med en pose full av herlige godsaker for ei som er hektet på kort og scrapping.

Er veldig fornøyd med handelen selv, og som dere ser ble det både ark, chipboards, klistremerker, gaffatape og en "koffert" til alle arkene mine. Den gamle er fullstendig ødelagt, så det var på tide. Papir i hjertet var en butikk som var vel verdt et besøk, så dere er heldige dere som bor i nærheten.

Ellers kommer jeg til å legge ut noen feriebilder etterhvert, men de finner dere på fotoblogen min: http://ellenkarinsfotoblogg.blogspot.com/

12 juli 2007

En ny LO har sett dagens lys. Her er mitt bidrag til skiss-o-mania 27 på scrapping.no. En helt grei LO, som ikke er noe utover det vanlige, men som tar vare på viktige minner for fotballspilleren vår.


Takk for at du ser!

08 juli 2007

Blæææææhhh!!!! Nå er jeg så møkk lei regnvær at jeg kan spy... Jeg vil ha sol, sommer, deilig badevann og ferie. Har igjen ei uke til ferien, så da bør det bettre meg ha regnet fra seg altså.

Eneste fordelen med dette været er jo at man kan pusle inne, og når gubben tar seg av gulvsvasken (det har han faktisk gjort i dag) kan jo jeg holde på med kort og scrapping. *ler* Så her er resultatet av kveldens lille økt.

Synes dette ble et ganske koselig kort. Laget av restepapir, og et helt herlig Whipper Snapper stempel.

05 juli 2007

Fra topp til bunn....

Det sies at det er kort vei fra toppen til bunnen..... og det er nok sant. Forrige ukes finaleplass i skiss-o-mania ble etterfulgt av denne ukes skarve fire poeng. Jammen bra jeg ikke tar meg selv mere høytidlig enn at jeg ler godt, bretter opp ermene og lager en ny LO....

Dette var mitt bidrag til skiss-o-mania 26, og en ny side i albumet til Martin. Elsker å lage disse albumsidene til guttene, og håper de setter pris på det når de en gang får de når de blir store. Er påtenkt som en del av konfirmasjonsgaven. Men klarer vel neppe å holde det hemmelig til da.

Denne ukens oppgave i skiss-o-mania er også spennende. Anbefaler alle å delta. Mitt bidrag er faktisk allerede levert. Slik ser skissen ut:

04 juli 2007

Nytt alfabet!

****JIPPI****

I går var jeg på Unik hobby og kjøpte meg et nytt quickutz alfabet. Valget falt på Katie skinnimini, som er perfekt til bruk på kort.


Siden det bare regner for tiden, blir det jo tid til litt inneaktivitet, så det ble produsert et par kort i kveld også. Måtte jo teste ut det nye alfabetet, også et stempel jeg har kjøpt som jeg ikke har prøvd ennå.

I dag skal jeg kose meg hjemme med ungene, så får vi se hva vi finner på. Kanskje vi lager litt kort sammen alle tre.

Ha en fin dag!

01 juli 2007

Så var denne helga over også. Utrolig hvor fort det har gått. Ungene har vært på hytta med farmor og farfar i helga, og har visst storkost seg. Mannen har kommet i gang med snekring av søplekassestativ, som blir veldig fint.

Selv hadde jeg en slapp dag i går pga halsbetennelsen som fortsatt hang litt i. Puslet med scrapping, kort og data det meste av dagen. I dag har jeg vært bedre form, og har brukt nesten hele dagen på å male huset. Det går rette veien, men tviler på at vi blir ferdige før sommerferien. Bare to uker igjen nå....

I morgen er det tilbake på jobb. Har ikke vært der siden forrige mandag, så det er vel greit å komme igang igjen.

Her er kortene jeg lagde i går. Liftet etter Tussans nydelige kort.