22 oktober 2008

Unik-treff 16.10.08

Nå har det allerede snart gått ei uke siden jeg var på treff på Unik, og jeg har ikke hatt mulighet til å legge ut bildene av siden jeg laget før nå. Det har gått i 100 i jobb og forberedelser til kurs (som jeg forøvrig hadde på Unik i går) I dag har jeg også vært på møte, men sniker meg til en liten blog-oppdatering før jeg hopper i loppekassa.

Unik-treffet var som vanlig veldig hyggelig. Det er en kjempekoselig gjeng jeg er sammen med, vi skravler, scrapper, shopper og koser oss. Denne gangen hadde vi fått Malene til å lage et kit til oss slik at alle scrappet med samme materialer. Og der var det mange godbiter. At fargene falt helt i min smak var jo supert. I kittet fant vi Bazzil brun og turkis, to mønsterark, Primablomster, thickers felt playrom brun, Swarowskikrystaller i brunt, charms (nøkler), tags i to ulike størrelser, tre typer silkeband, hyssing, metallstreng med sommerfugler, stempel, liten ramme, turkis mosaikk, og photoankere. Masse å bruke kreativiteten sin på altså.

Det morsomme med en slik utfordring er å se hvor forskjellig alle LO'ene blir selv om vi jobber ut i fra de samme materialene. Og det er jo heller ikke til å unngå at vi blir litt inspirert av hverandre når vi sitter så tett og jobber, og alikevel så forskjellige.

Her kommer mitt resultat.





Mosaikk er veldig morsomt å jobbe med, og gir en kjempeflott effekt. Tror jeg må få Malene til å ta inn mer av dette i butikken. :)


Hvis dere vil kikke litt på hva de andre fikk ut av sin pakke kan dere se på disse sidene:

Dette er så vidt jeg har fått med meg de som har lagt ut bilde på bloggene sine foreløpig.

5 kommentarer:

Inger-g sa...

Wow, flott LO! Lurer på når jeg får somlet meg til å prøve mer scrapping. Har ikke gjort noe sånt siden treffet på Strømmen.. :-)

Mosaikk var kjempefint, enig med deg. Funker sikker på kort også hvis man bruker smååååå biter.

Ha en fin kveld du og, selv om den vel egentlig er slutt nå..

Inger
:-)

Monica sa...

åh, den LOen din ble sååå fin asså!!!rett og slett nydelig!!!

ninabakke sa...

Så flott LO :)

Inger-g sa...

Hei,
takk for blogg-besøk! Ja, ble ikke kjolen søt?
Det er ferdig, utstanset chipboard, men jeg kan prøve å tegne den av til deg? Vil du det?

Inger
:-)

Vibeke sa...

Lekker - kjempe lekker!!! Herlig fargevalg og flotte detaljer:)